Antena Meniu Search
x

Agent de la rutieră, prins cu o pungă cu praf alb, în toaletă la Saga. Precizările Poliţiei Capitalei

Poliţistul de la Brigada Rutieră găsit în toaletă la festivalul SAGA alături de o altă persoană, cu o pungă din material plastic ce conţinea o substanţă de culoare albă, precum şi o sticluţă ce conţinea urme de substanţă lichidă, incoloră, a ieşit negativ în urma verificării cu aparatul DrugTest, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 09.06.2022, 17:01

Agent de la rutieră, prins cu o pungă cu praf alb, în toaletă la Saga
Agent de la rutieră, prins cu o pungă cu praf alb, în toaletă la Saga - Shutterstock

În urma acestui incident, Serviciul de Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a făcut o serie de precizări în ceea ce îl priveşte pe agentul în cauză.

Ce transmite Poliţia Capitalei

"La data de 6 iunie, în jurul orei 4,10, la finalul evenimentului public la care se face referire, un agent al firmei de securitate a semnalat prezenţa a două persoane într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă din material plastic ce conţinea o substanţă de culoare albă, precum şi o sticluţă ce conţinea urme de substanţă lichidă, incoloră. Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări, la faţa locului. Una dintre cele două persoane are calitatea de poliţist, acesta fiind pus la dispoziţia unităţii, însă în prezent raportul de serviciu al poliţistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creştere a copilului", informează Poliţia Capitalei.

Poliţistul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, cazul a fost preluat de poliţiştii BCCO Bucureşti, pentru efectuarea de cercetări, conform competenţei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări cu privire la situaţia semnalată, prin structura de control intern. La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

"Poliţia Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica şi deontologia profesională", transmit poliţiştii într-un comunicat.

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la traficanţi de heroină, după scandalul de la SAGA.

Unsprezece percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi Ilfov, la traficanţi de droguri. Vizat este clanul Zoicărenilor, bănuit că ar face trafic de stupefiante în Capitală şi zonele limitrofe. Totul după ce weekendul trecut, la Festivalul SAGA din Capitală au fost deschise peste o sută de dosare penale pentru trafic sau consum de droguri. Zeci de oameni au ajuns la spital după ce au consumat substanțe interzise, iar un tânăr din Republica Moldova a murit în brațele medicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Agent de la rutieră, prins cu o pungă cu praf alb, în toaletă la Saga. Precizările Poliţiei Capitalei