Antena Meniu Search
x

Video Pompierii din noaptea tragediei de la Crevedia, în faţa procurorilor militari. Se cercetează modul în care le-a fost cerut să intervină în timpul exploziilor

Explozia din Crevedia. Modul în care au acţionat pompierii în tragedia de la Crevedia ajunge, în sfârşit, pe masa procurorilor militari. Parchetul vrea să afle dacă toate procedurile au fost respectate şi, cel mai important, dacă numărul mare de salvatori răniţi putea fi evitat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.09.2023, 13:48

Vezi și

În primul rând pompierii care au intervenit în acea noapte urmează să ajungă în faţa procurorilor pentru a discuta despre modul în care li s-a cerut să intervină. Procurorii încearcă să afle dacă în acea noapte s-au respectat procedurile şi dacă cei care au acţionat atunci au procedat potrivit regulamentului.

În faţa anchetatorilor vor ajungă şi şefii DSU

Mărturiile sunt importante în acest dosar, un dosar prin care procurorii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse, zilele viitoare ar urma să ajungă în faţa procurorilor militari şi şefi din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Ancheta deschisă de procurorii militari este una dintre cele 4 deschise după tragedia de la Crevedia.

Vorbim de un dosar deschis de Parchetul Militar, un dosar deschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dar şi de două dosare deschise de procurorii anticorupţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pompierii din noaptea tragediei de la Crevedia, în faţa procurorilor militari. Se cercetează modul în care le-a fost cerut să intervină în timpul exploziilor