Antena Meniu Search
x

Video Femeia înjunghiată de amant şi-a sunat soţul ca să o salveze. Agresorul, un pompier de 24 de ani

Un pompier din Timiş şi-a atacat cu un cuţit fosta iubită, o educatoare. S-a întâmplat ziua, în amiaza mare, la intrarea în blocul în care femeia locuia. După ce a înjunghiat-o de mai multe ori, s-a făcut nevăzut. După câteva ore, în care poliţiştii au făcut filtre, agresorul a fost prins. Era supărat că tânăra a decis să rupă relaţia cu el. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.10.2023, 08:45

Vezi și

Atacul sângeros a avut loc în comuna Giroc, din Timiş. Supărat că idila s-a încheiat, un pompier şi-a aşteptat fosta parteneră în scara blocului. Un martor a surprins momentul când victima încerca să se apere de o ploaie de lovituri de cuţit.

Iulia Pop, reporter Observator: Atacul a avut loc în miezul zilei. Femeie se pregătea să intre în bloc în momentul în care fostul iubit se năpusteşte asupra ei, o înjunghie de cinci ori în zona spatelui, iar apoi se face nevăzut. Cu ultimele puteri, femeie reuşeşte să-şi sune soţul.

Oamenii din blocul în care a avut loc atacul spun că sunt socaţi

Acesta a sunat imediat la 112. Femeia a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Pe acelaşi subiect

Mihai Grecu, UPU Timiș: Momentan este stabilă, este în curs de evaluare imagistică, iar plăgile evaluate chirurgical.

Femeie: Nu am auzit nimic, atât că s-a scris pe grup că s-a întâmplat ceva în faţa blocului. Am înţeles că a fost înjunghiată o femeie.

Oamenii din blocul în care a avut loc atacul spun că sunt socaţi.

Bărbat: Mă gândesc că a a avut un plan. Era un băiat tânăr şi tot stătea la pândă pe aici.

Agresorul, în vârstă de 24 de ani, este pompier de un an şi trei luni. În momentul atacului, se afla în concediu de odihnă. Pompierul a fost reţinut pentru tentativă de omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeia înjunghiată de amant şi-a sunat soţul ca să o salveze. Agresorul, un pompier de 24 de ani