Antena Meniu Search
x

Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca în filme in Argeș. Șoferul a trecut de 3 filtre și a lovit 3 mașini. S-au tras focuri de armă (Video)

Urmărire ca în filme în Argeș în această seară! Șoferul unui Porsche Panamera nu a oprit la semnalele polițiștilor, care suspectează că nu avea permis de conducere, și a lovit trei mașini în goana sa de mașinile poliției. În final, automobilul s-a oprit într-un șanț, în localitatea Brăteşti, Dâmbovița.

Urmărire ca în filme în Argeș în această seară! Șoferul unui Porsche Panamera nu a oprit la semnalele polițiștilor, care suspectează că acesta nu avea permis de conducere, și a lovit trei mașini în goana sa de mașinile poliției. În final, automobilul s-a oprit într-un șanț, în localitatea Brăteşti, Dâmbovița.

Polițiștii din Argeș au făcut semn șoferului unui autoturism Porsche Panamera, să oprească, însă acesta în loc că tragă pe dreapta, a accelerat şi a dispărut. În mașină se aflau trei persoane, suspectați de furturi din locuințe.

Șoferul a fugit de polițiști, deși s-au tras mai multe focuri de armă

Șoferul a reușit să ajungă în zona Podul Viilor, la intrarea pe Autostrada Pitești - București, unde era aşteptat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş, fiind dat în urmărire. Polițistul de la rutieră ar fi tras mai multe focuri de armă, dar șoferul nu a oprit nici de această dată.

Pe acelaşi subiect

În goana sa, șoferul a tamponat două mașini și a intrat pe autostrada A1, pornind în viteză spre București.

Poliţiştii argeşeni au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Autostrăzi, bolidul Porsche Panamera de culoare maro fiind dat în consemn. Au fost făcute filtre la toate ieşirile de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe drumurile adiacente.

După ce a trecut de un al treilea filtru, la Găești, șoferul a lovit un alt treilea autoturism pe raza localității Brăteşti, în apropiere de Târgovişte.

Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca in filme în Argeș

Cele două mașini avariate au ajuns într-un șanț, iar ocupanții bolidului de lux au fost reținuți de polițiști și încătușați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca în filme in Argeș. Șoferul a trecut de 3 filtre și a lovit 3 mașini. S-au tras focuri de armă (Video)