Antena Meniu Search
x

Porsche parcat în batjocură, pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

Imagini revoltătoare postate pe pagina de Facebook 'Probleme rutiere în Târgu Jiu şi Gorj'. Fotografii în care apare un autoturism Porsche parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi au stârnit un val de reacţii de indignare.   

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2020, 13:05

Porsche parcat în batjocură, pe două locuri destinate persoanelor cu handicap - Facebook / Probleme rutiere in Targu jiu si Gorj

Imagini revoltătoare postate pe pagina de Facebook 'Probleme rutiere în Târgu Jiu şi Gorj'. Fotografii în care apare un autoturism Porsche parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi au stârnit un val de reacţii de indignare.   

Bolidul a fost parcat în batjocură, în faţa mall-ului din Târgu Jiu, ocupând nu unul, ci două locuri destinate persoanelor cu handicap.

"Mafiotul" Viorel de pe Mahala parchează și pe locurile cu Handicap?! Bravo Praleo, așa este cand esti ABCD Ursul ...", este mesajul care însoţeşte fotografiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Culmea este că unii i-au luat apărarea şoferului.  

Reacțiile internauților, pro și contra, nu au întârziat să apără.

„Ăștia care tot aveți timp să faceți poze, veniți dracu' la mine să vă angajez. (...) Parcă sunteți angajați la Poliție. Dacă omul a parcat greșit, nu este o crimă", a spus unul dintre utilizatorii rețelei de socilizare.

„Vai, incredibil cum a putut să parcheze în halul ăsta, dar voi ăștia care parcați pe trecerile de pietoni (...) că doar nu ieșeau toți oamenii cu dizabilități în alea 20 de minute cât a stat omul parcat, mai aveți să îl dați la știri, că în rest este poza pe toate grupurile! Sigur ăla care a făcut poza e rupt de foame, cât despre invidie nu mai zic, dacă era unul cu o Dacie nici nu observați că a parcat așa", a comentat un alt internaut.

„Pentru 20 de minute ți-aș recomanda să faci schimb cu o persoană cu handicap.(...) Toți <ăștia> care nu aveți habar cu ce se mănâncă <persoana cu handicap> veți deveni foarte justițiari când veți deveni la rândul vostru sau cineva din familia voastră o persoană cu handicap (nu vă doresc, dar unii cred în Dumnezeu, Buddha, Karma și altele)", a scris o altă persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Porsche parcat în batjocură, pe două locuri destinate persoanelor cu handicap