Povestea tinerei care s-a aruncat împreună cu copiii în faţa trenului: 'Îşi dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina'

Publicat: 17.08.2017, 14:29.
Actualizat: 17.08.2017, 17:42

Alexandra, tânăra în vârstă de 30 de ani care şi-a pus capăt zilelor, astăzi, împreună cu cei trei copii ai săi, suferea de o depresie puternică. În trecut, ea a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia şi chiar a pierdut o sarcină după ce s-a lovit singură cu pumnii în burtă.

Alexandra, tânăra în vârstă de 30 de ani care şi-a pus capăt zilelor, astăzi, împreună cu cei trei copii ai săi, suferea de o depresie puternică.

În trecut, ea a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia şi chiar a pierdut o sarcină după ce s-a lovit singură cu pumnii în burtă.

RECOMANDARE - TRAGEDIE PE CALEA FERATĂ. O mamă şi cei trei copii ai săi au fost SPULBERAŢI de un tren care circula cu 160 de km/h - LIVE VIDEO

Citește și:

Însărcinată în şase luni, Alexandra le-a povestit rudelor că nu mai suportă să aibă un alt copil şi că se certa des cu soţul ei. Rudele au mai povestit pentru reporterii Observator că în trecut, tânăra a pierdut o sarcină după ce şi-a dat cu pumnii în burtă, iar în prezent făcea acelaşi lucru pentru a scăpa de sarcină.

Scăpată de sub control şi suferind de o depresie puternică, tânăra şi-a luat cei trei copii şi s-a aruncat în faţa unui tren, în această dimineaţă, în zona haltei Brăneşti, judeţul Ilfov. Atât femeia, cât şi cei trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani, au murit pe loc.

VEZI ŞI: Ştim cine este mama care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii ai ei! Ies la iveală AMĂNUNTE ŞOCANTE

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.