Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Prea devreme, copil drag". La doar 21 de ani, Adelin a murit, după ce a fost implicat într-un accident violent pe un drum, în Tulcea

La 21 de ani, cei mai mulţi tineri se bucură de viaţă. Dar pentru Adelin a fost ultima vârstă pe care a apucat să o împlinească.

de Monica Palade

la 12.06.2023, 12:28

Tânărul şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident petrecut pe E 87, la ieșirea din Mineri către Somov, duminică. În impactul violent produs după ce unul din şoferi a tăiat o curbă, au fost implicate două autoturisme. Patru persoane au fost rănite, dar pentru tânărul de 21 de ani rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Ce spun poliţiştii

„Astăzi, 11 iunie 2023, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, pe DN22 – E87, relația Mineri – Somova, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 22 și 61 de ani. Totodată, în urma cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că în evenimentul rutier a mai fost implicat un autoturism care a fost avariat ușor, condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 22 de ani, rănirea ușoară a unei pasagere din autoturism, în vârstă de 18 ani. De asemenea, șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vârstă de 61 de ani și o pasageră au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “ucidere din culpă” și “vătămare corporală din culpă”, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”.

„Drum lin către îngeri, puiule!”

Vestea morţii i-a îndurerat pe apropiaţi. „Drum lin către îngeri . Dumnezeu să îl ierte și putere părinților incercati cu o așa mare durere”, “Dumnezeu să-l odihnească și vouă să vă dea putere să treceți peste cel mai mare necaz care se poate întîmpla unui părinte.Dumnezeu să-l ierte”, „Drum lin către îngeri. Multă putere sa treceti peste durerea asta grea! Un baiat bun respectuos si plin de viata”, „Condoleante! De ieri de cand am aflat,inca nu pot sa cred ca e adevarat...Drum lin catre ingeri,suflet mult prea tanar,iar voua putere sa treceti peste acest mare necaz!”, „Drum lin catre îngeri! O durere prea mare,inca nu imi vine sa cred. Prea devreme,copil drag”, „Drum lin către îngeri, puiule!”, „Ai plecat mult prea devreme, puiul meu. Ne-am promis că vom fi împreună până când moartea ne va despărți și uite că asta s-a întâmplat. Să ai un drum bun către îngeri. Vei fi mereu o parte din mine. Te iubesc!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, copil drag! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi”, sunt doar câteva din mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Prea devreme, copil drag". La doar 21 de ani, Adelin a murit, după ce a fost implicat într-un accident violent pe un drum, în Tulcea