Antena Meniu Search
x

Prefectul Aradului, despre dispariţia lui Sebastian, un copil de şapte ani: "La căutări participă foarte mulţi voluntari"

Sute de oameni caută de mai bine de 24 de ore un băieţel de 7 ani dintr-o comună arădeană. Sebastian a plecat ieri de acasă către o stână de la marginea satului şi de atunci este de negăsit. Era împreună cu alţi copii şi cu un adult. La un moment dat, s-a îndepărtat de grup şi parcă a intrat în pământ. Poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici îl caută în zonă dar până la această oră fără rezultat. 

de Redactia Observator

la 10.01.2021, 22:59

Vezi și
  • Sebastian, un băiat de şapte ani, a dispărut de sâmbătă.
  • Sebastian se afla la joacă, alături de mai mulţi copii şi un adult, şi nu a mai ajuns acasă.

Alarma s-a dat aseară, după ora 20, în comuna Vânători, când părinţii, îngrijoraţi că băiatul nu a ajuns acasă de la joacă, au alertat poliţia. Peste 250 de oameni au plecat în căutarea lui Sebastian. Ceaţa densă a întrerupt însă operaţiunea, care s-a reluat dimineaţă, pe lumină. 

Tiberiu Haasz, primar Mișca: După-masă la ora 4, 4 jumate a fost văzut ultima dată, dar acum zona e extinsă, nici nu mai poţi să ... şi pe raza altor comune deja am ajuns. Peste tot, la fiecare casă, din casă în casă a fost deja bătut de poliţişti.

Gheorghe Stoian, prefect Arad: La aceste căutări participă foarte mulţi voluntari printre care pot să amintesc în mod special două asociaţii care sunt specializate în căutarea persoanelor aflate în dificultate.

Căutările pentru Sebastian se reiau în cursul zilei de luni

Autorităţile au răscolit fiecare colţ, au periat pădurea şi câmpul în lung şi în lat, fără niciun rezultat.

Un elicopter al Ministerului de Interne a survolat întreaga zonă. Au fost aduşi câini special antrenaţi pentru căutări, dar şi camere cu termoviziune, care să îi ajute cum s-a înserat. Băieţelul era îmbrăcat sumar şi e greu de imaginat cum ar putea supravieţui un copil de şapte ani în pădure, la minus 3 grade.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei şi mai are trei fraţi. Poliţiştii au făcut publică poza băiatului în speranţa că cineva l-ar putea recunoaşte, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Prefectul Aradului, despre dispariţia lui Sebastian, un copil de şapte ani: "La căutări participă foarte mulţi voluntari"