Antena Meniu Search
x

Preot acuzat de accidentul soldat cu trei morți în Galaţi. Oamenii din parohia părintelui au un alt vinovat

Trei oameni au murit şi şase au fost trimişi cu ambulanţele la spital, după un accident teribil, în Galaţi.

Vezi și

Trei oameni au murit şi şase au fost trimişi cu ambulanţele la spital, după un accident teribil, în Galaţi. Un preot, care se afla la volanul unei maşini, ar fi provocat dezastrul, spun poliţiştii. Oamenii din parohia părintelui cred, însă, într-o altă variantă.

Un dezastru provocat de Florin Şerbu, spun anchetatorii. Preotul mergea spre Independenţa, localitatea în care slujeşte. Îşi luase socrii de la gară şi, pe drumul naţional 25, a încercat o depăşire şi ar fi intrat pe contrasens, pe lângă o coloană de maşini. I-a apărut în faţă unei şoferiţe care a reuşit să îl evite. Dar s-a izbit în plin de următorul autoturism. 

Trei oameni au murit pe loc, în impact. Socrii preotului şi pasagerul din dreapta, din cealaltă maşină. Preotul, soţia şi fetiţa lui au fost duşi de urgenţă la spital. La fel şi alte trei persoane, rănite grav.

PETRISOR MIHALACHE, vecin al preotului:

Pe acelaşi subiect

Ne-am dus la spital, parintele nu vorbea, doamna preoteasa doua cuvinte. Cu parintele n-am vorbit. M-a vazut, a dat din ochi. Doamna preoteasa m-a intrebat de parinti, dacă trăiesc. Şi nu i-am zis ca sunt morţi. 

dr. LIVIA ŞANDRU, medic UPU Smurd Galaţi:

Sunt internati trei in sectia de chirurgie toracica, unul in chirurgie generala, sta sub observatie si o pacienta in ortopedie. In pediatrie au mai ramas 2 copii. 

Oamenii din parohia preotului, din Independenţa, sunt şocaţi. Nimeni nu-şi aminteşte să-l fi văzut vreodată pe părinte că merge cu viteză.

PETRISOR MIHALACHE, vecin al preotului:

De-asta ne-a surprins, ca era atat de prudent la condus si cand am vazut masina ieri praf, am zis ca ceva s-a intamplat.

Unii sunt convinşi că nu a fost vina preotului.

Politia spune ca el a depasit neregulamentar. Eu, din cate stiu, s-au intamplat altele. Deci el venea de la Galati spre Tecuci, accidentul e pe partea dreapta. Cum a depasit el daca accidentul e pe partea dreapta, se întreabă unul dintre apropiaţii preotului.

PETRISOR MIHALACHE, vecin al preotului:

Fata din Audi declara ieri la Poliţie, când ne-am dus noi, că părintele ar fi depăşit. Dar părintele de la Galaţi la Tecuci n-avea ce să depăşească, era liber complet. Invers era bară la bară. Foarte mare nenorocire şi acolo, în zona aia, dacă vă uitaţi, mai sunt accidente. O vină cred că poartă şi ăştia de la drumuri.

Lipsa unor drumuri mai largi, cu mai multe benzi, este, dealtfel, şi una dintre cauzele principale ale accidentelor, la noi în ţară. Anul trecut, ţara noastră a fost pe primul loc în Europa la rata accidentelor mortale, cu o rată de 98 de morţi la un milion de locuitori. Dublu faţă de media europeană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Preot acuzat de accidentul soldat cu trei morți în Galaţi. Oamenii din parohia părintelui au un alt vinovat