Antena Meniu Search
x

Video Presupusul autor al crimei care a îngrozit Iaşul, adus în ţară. Părinţii tânărului sunt în stare de şoc: "A fost mereu copil cuminte, nu a creat probleme"

Presupusul criminal al celor doi studenţi din Iaşi a ajuns în ţară. A fost adus sub escortă pe aeroportul Otopeni în urmă cu puţin timp. Tânărul susţine, în continuare, că este nevinovat. Iar fuga sa în Italia, după ce a fost descoperită oroarea, ar fi doar o concidenţă nefericită. Autorităţile bănuiesc că şi iubita lui, cu care era în vacanţă la Roma, ar fi ştiut despre oribila faptă, dar n-ar fi suflat o vorbă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.12.2021, 19:41

Vezi și

Flancat de poliţişti, cu cătuşe, sub pază strictă. Aşa a ajuns azi Ahmed Sami el Bourkadi la Bucureşti. Autorităţile italiene au confirmat mandatul de arestare şi l-au trimis imediat în ţară. Autorităţile au indicii clare că el ar fi comis crima care a îngrozit o ţară-ntreagă. Vanessa şi Youssef, doi iubiţi, studenţi la medicină, şi-au găsit sfârşitul sub o ploaie de lovituri cu cuţitul. Iar călăul ar fi acest tânăr. A încercat să se ascundă la Roma împreună cu iubita sa. Anchetatorii bănuiesc că tânăra ştia ce a făcut partenerul ei, dar a păstrat secretul. "Ea este audiată cu privire la o presupusă activitate a lui, suspectă pentru favorizarea făptuitorului", a declarat Raluca Andrei, avocata suspectului.

Prin avocata sa, individul susţine că este nevinovat. Iar fuga sa în Italia ar fi fost, de fapt, un concediu plănuit cu multă vreme înainte de măcelul celor doi studenţi. "Părinţii sunt şocaţi pentru că el a fost întotdeauna un copil foarte cuminte, cu note bune la şcoală, care nu a creat probleme. Tatăl său este medic, mama sa farmacistă", a mai precizat Raluca Andrei, avocata suspectului.

Suspectul a recunoscut că a fost în ziua crimei acasă la cele două victime

Suspectul a recunoscut că a fost în ziua crimei acasă la cele două victime, însă doar ca să își recupereze un hanorac pe care îl uitase acolo. "Dubiile de moment indică spre dânsul. Nu s-au conturat alţi suspecţi", a declarat Raluca Andrei, avocata suspectului. Între timp, anchetatorii i-au luat la verificat locuinţa. Caută orice informaţie care ar putea clarifica ancheta.

Au luat de aici doi saci cu posibile probe care ar putea face legătura între locul crimei şi prezenţa acetui tânăr în noaptea respectivă acolo. "Au fost identificate în apartamentul respectiv o serie de pete", mai spune avocata Raluca Andrei. Vecinii suspectului sunt îngroziţi. Individul va ajunge, cel mai probabil, mâine în faţa anchetatorilor români pentru a fi audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Presupusul autor al crimei care a îngrozit Iaşul, adus în ţară. Părinţii tânărului sunt în stare de şoc: "A fost mereu copil cuminte, nu a creat probleme"