Antena Meniu Search
x

Video Principalul suspect al dublei crime din Iași, adus azi în țară. Marocanul prins în Italia spune că este nevinovat

Tânărul marocan, suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, este adus astăzi în România. A fost găsit acum o săptămână la Roma şi va ajunge în acestă seară la Iaşi pentru a fi audiat de procurori. Ahmed Sami El Bourkadi, student şi el la Medicină, susţine că ar fi nevinovat şi că nu ar fi fugit din România, ci ar fi plecat într-o vacanţă plănuită cu mult timp în urmă.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 13:32

Vezi și

În această seară, în jurul orei 18.00, echipajele de poliție îl vor prelua pe tânărul de 21 de ani, student la Medicină, care este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. De pe Aeroportul din București va fi adus apoi la Iași și dus în arestul IPJ, după care va fi audiat de către anchetatori.

Tot pentru astăzi era stabilit un nou termen pentru a se discuta contestația făcută de avocata tânărului privind măsura arestării preventive în lipsă, dar, pentru că trebuie să fie și acesta prezent, a fost amânat acest termen pentru ziua de mâine, relatează reporterul Observator Clara Mihociu. 

Tânărul marocan a fost prins în urmă cu aproximativ o săptămână la Roma, este în custodia autorităților din Italia și urmează să ajungă în România, pentru a fi audiat, dorindu-și să își spună propria versiune asupra poveștii. El susține că este nevinovat și că a mers, într-adevăr, în vila în care au fost uciși cei doi studenți, însă pentru a lua un hanorac.

Filmul tragediei din Iași

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei au fost găsiți morți în ziua de 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Cu mâinile goale, cei doi tineri ar fi încercat cu disperare să se apere. Anchetatorii ar fi găsit sânge pe podelele şi pereţii din camere, semn că cei doi ar fi vrut să fugă de atacator. N-au avut nicio şansă. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Costel Burlacu, tatăl Ioanei, a declarat că ultima discuţie cu fiica sa a fost cu câteva zile înainte de tragedie. Fata îl rugase să o ajute să instaleze decoraţiunile de Crăciun. Bărbatul susține că fiica sa nu avea duşmani şi vrea ca vinovatul să plătească pentru ce a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Principalul suspect al dublei crime din Iași, adus azi în țară. Marocanul prins în Italia spune că este nevinovat