Antena Meniu Search
x

Video Prima reacţie a lui Andrew Tate după ce el şi fratele lui au scapăt de arestul la domiciliu: "Un sentiment copleşitor. Războiul nu s-a terminat". Ce restricţii au cei doi

Fraţii Tate scapă de arestul la domiciliu. Influencerii milionari i-au convins pe judecători să-i lase liberi, sub control judiciar. La bustul gol, cu un zâmbet până la urechi şi încă indecis cum va sărbătorii victoria, Andrew Tate a vorbit cu jurnaliştii. Râzboiul nu s-a terminat, spune el.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 04.08.2023, 19:39

Vezi și

"Mă simt fericit. Ştiam că dreptate va ieşi la iveală într-un sfârşit. Ştiam că această zi va veni. E un sentiment puţin copleşitor. De acum trebuie să mă hotărăsc unde vreau să mă duc. Am atâtea variante. Pentru o perioadă de timp foarte lungă, această linie a fost una fermă. O parte din mine simte că râzboiul încă nu s-a terminat, până când toată lumea va înţelege că sunt complet nevinovat. Ştiu că acea zi se apropie", a declarat Andrew Tate.

Cei doi nu au voie să deţină şi să folosească arme

Fraţii Tate au aşteptat decizia în curtea vilei lor din Voluntari la o şedinţă de masaj. Poate printre cele mai importante restricţii pe care fraţii Tate încă le au, pentru a nu influenţa parcursul procesului penal, este aceea de a nu lua legătura cu celelalte două inculpate din dosar. Vorbim despre presupusele complice ale fraţilor Tate, Georgiana Naghel şi Luana Radu. Cei doi nu au voie să vorbească nici cu victimile, familiile acestora sau martorii din dosar. O restricţie la fel de importantă este aceea de a nu părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov pe perioada controlului judiciar fără ca un judecător să le fi dat voie în prealabil.

Cei doi nu au voie să deţină şi să folosească arme. În plus, trebuie să se prezinte săptămânal la poliţie pentru a da cu "subsemnatul" în cadrul acestei măsuri de control judiciar. Fraţii Tate au stat 7 luni în arest preventiv, respectiv arest la domiciliu, până când magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis că aceştia pot fi sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a lui Andrew Tate după ce el şi fratele lui au scapăt de arestul la domiciliu: "Un sentiment copleşitor. Războiul nu s-a terminat". Ce restricţii au cei doi