Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Motru a "strecurat" printre decoraţiunile de Paşte şi ghirlandele de Crăciun. La sărbătorile din decembrie a făcut invers

Luminiţele de Crăciun aduc magia sărbătorilor la târgul de Paşte pentru localnicii unui oraş din Gorj. Ca să economisească bani, edilul din Motru a împodobit parcul şi străzile cu iepuraşi şi ouă, dar şi cu decoraţiunile şi ghirlandele rămase de Crăciun. Localnicii nu se mai miră: şi în decembrie au avut aceleaşi ornamente care combinau spiritul ambelor sărbători.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 03.04.2023, 20:37

Vezi și

În centrul oraşului Motru pare că se apropie Crăciunul, nu Paştele. În Târgul de Paşte, din Motru, nu doar vremea rece te duce cu gândul la sărbătorile de iarnă, ci şi unele ornamente care au fost împrumutate din decorul de Crăciun. 

''Nu prea merg de Paşte, dar iepuraşul merge, steluţele nu prea.''

"E bine, dar se poate şi mai bine. Un plus valoare, să mai gândească, că de-aia sunt acolo puşi.''

Oamenii nu se mai miră: în decembrie au avut aceleaşi ornamente

Pe acelaşi subiect

Localnicii s-au obişnuit, nu e prima dată când au decoraţiuni la pachet. În perioada sărbătorilor de iarnă, lângă Moş Crăciun şi oamenii de zăpadă, au apărut iepuraşii şi ouăle de Paşte. 

"Asta e... Şi eu când am văzut iepuraşul, zic: Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paştele.''

Edilul spune că face economie şi n-a vrut să mai dea bani pe decoraţiuni noi. S-a mulţumit cu are. 

Cosmin Morega, primar Motru: Cine munceşte, e posibil să şi greşească. Nu cred că era mai bine să nu avem nimic. Toate se integrează! Avem acele ouă luminate, avem acei îngeraşi pe stâlpii de iluminat. Avem mai multe figurine, fie că sunt steluţe sau cadouri.

Târgul din Motru este singurul din Gorj organizat cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Luminiţele vor rămâne aprinse până la finalul lunii aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul din Motru a "strecurat" printre decoraţiunile de Paşte şi ghirlandele de Crăciun. La sărbătorile din decembrie a făcut invers