Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primele imagini cu accidentul produs de elveţianul drogat, în Sibiu. O cameră de bord l-a filmat cum spulberă maşinile oprite de poliţişti, pe DN1

Au aprut primele imagini cu momentul accidentului provocat de şoferul elveţian, care se credea vampir şi care a condus 10 kilometri o maşină furată, fiind sub influenţa drogurilor. 

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 08:34

O cameră de bord a unui participant la trafic a surprins întreaga scenă. În imagini se văd maşinile oprite în coloană de poliţişti chiar pe Drumul Naţional 1. Unul dintre ei încearcă să monteze dispozitivul Spike de oprire forţată, însă nu mai are timp şi este nevoit să se ferească. Într-o fracţiune de secundă, şoferul elveţian care era fugărit de alţi agenţi rutieri vine în viteză şi izbeşte patru maşini staţionate pe cele două sensuri. În urma evenimentului, trei şoferi au fost răniţi. Deşi poliţia neagă acest lucru, oamenii susţin că au fost folosiţi de agenţi drept scuturi umane.

Elvețian de 19 ani, drogat şi fără permis, cursă haotică în Sibiu. A fost arestat pentru 30 de zile

Reamintim că duminică, elvețianul urmărit în trafic de către polițiștii rutieri sibieni nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către aceștia și, încercând să fugă, pe traseul său a provocat două accidente. Conform informațiilor transmise de Poliție, a acroșat un autoturism pe DN1, în sensul giratoriu cu DJ 106D, soldat doar cu pagube materiale. 

Vezi și

Al doilea accident, în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs pe DN1, în Șelimbăr, în apropierea unei stații de alimentare cu combustibil. Cele patru mașini erau conduse pe aceeași direcție de deplasare, iar în urma accidentului au rezultat trei răniți, două femei și un bărbat. Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Ulterior, una dintre victime, un șofer din Pitești, a cărui mașină a fost avariată în timpul urmăririi în trafic, a acuzat Poliția Sibiu că i-a folosit pe participanții la trafic din zonă ca "scuturi umane". De cealaltă parte, reprezentanții IPJ Sibiu spun că "în niciun caz, prin modul de acțiune, polițiștii nu au folosit mașini ale participanților la trafic pentru oprirea șoferului urmărit".

Şoferul elveţian a fost arestat pentru 30 de zile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Primele imagini cu accidentul produs de elveţianul drogat, în Sibiu. O cameră de bord l-a filmat cum spulberă maşinile oprite de poliţişti, pe DN1