Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu hoţii care l-au torturat până la moarte pe Adrian Kreiner. Proba-cheie care ar putea duce la prinderea lor

Au apărut primele imagini cu suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu. Camerele de supraveghere au surprins trei indivizi la un kilometru de vila lui Adrian Kreiner, la o jumătate de oră după atac. Sunt mascaţi cu cagule, poartă un rucsac şi fumează. Acum, anchetatorii au un cerc de suspecţi şi încearcă să le dea de urmă. Ancheta s-ar putea însă complica. Anul trecut, partenera de afaceri a lui Adrian Kreiner a fost atacată după un scenariu similar în propria casă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.11.2023, 19:48

Vezi și

Sunt imagini care îi aduc pe anchetatori cu un pas mai aproape de asasinii omului de afaceri din Sibiu. Sunt suprinse la aproape un kilometru de vila lui Adrian Kreiner şi la nici jumătate de oră de când milionarul fusese torturat până la moarte.

Ucigaşii lui Adrian Kreiner, surprinşi de camerele de supraveghere 

Cei trei indivizi sunt filmaţi de o cameră de supraveghere în cartierul Vasile Aron, pe strada Negoveanu. Surse Observator spun că sunt principalii suspecţi. Sunt filmaţi în timp ce merg la pas, în şir indian, printre blocuri. Au cagulele încă pe faţă, dar nu pare că se grăbesc. E 3:30 noaptea şi orice zgomot ar putea să atragă atenţia. Unul dintre ei are în spate un rucsac. Acolo ar putea fi ceasurile de 200.000 de euro luate din casa omului de afaceri. Alt individ fumează. Înainte să iasă din vizorul camerelor, aruncă ţigara.

Cristina Filip, reporter Observator: Criminaliştii au găsit chiştoacele de ţigară pe jos şi le-au trimis la laborator pentru analize ADN. Poliţiştii aşteaptă acum rezultate testelor genetice. O piesă-cheie în puzzle-ul jafului mortal. Din casă, anchetatorii n-au reuşit să ridice nicio amprentă. Ucigaşii au purtat mănuşi. 

Pe acelaşi subiect

Criminalii ar fi cetăţeni străini

Bărbat: Cunoşteau bine zona probabil, erau bine informaţi, s-ar putea să stea poate chiar şi pe aici. Pe aici s-ar putea să fi crezut că îşi pierd urma şi nu pot fi văzuţi. 

Procurorii iau în calcul inclusiv varianta ca cei trei să fie cetăţeni străini. La audieri, fiica omului de afaceri a declarat că l-a auzit pe unul dintre atacatori spunând "Dan". Nu e clar dacă este numele unuia dintre agresori sau a vorbit în engleză, iar "Dan" ar fi fost semnalul că misiunea s-a încheiat.

Ar putea fi vorba de un asasinat la comandă 

Unul dintre partenerii de afaceri ai milionarului a exclus de la început varianta unui jaf şi a mers pe ipoteza unui asasinat la comandă.

Andrei Oltean, partenerul de afaceri al lui Adrian Kreiner: De multe ori, ameninţările vin din diverse motive. Poate fi şi gelozie, poate fi ură sau invidie. De multe ori le lua în râs, ca şi glumă. Nu cred că a fost neapărat vorba doar de un furt. 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: E vorba de ameninţare. Rele tratamente şi violenţe, pentru că dacă ar fi avut ca ţintă iniţială, repet, îl împuşca, înjunghia şi aşa mai departe, trecea apoi sănătos la jaf. 

Partenera de afaceri a lui Adrian Kreiner, atacată după acelaşi scenariu

Coincidenţă sau nu, anul trecut, partenera de afaceri a lui Adrian Kreiner a fost atacată după acelaşi scenariu. Câinele familiei l-a dat de gol pe hoţ, după ce a început să latre. 

Cristina Filip, reporter Observator: Femeia a reuşit atunci să scape după ce i-a smuls cagula hoţului. Soţul ei a fost rănit cu o şurubelniţă, încercând să pună mâna pe atacator. Individul, cu un trecut infracţional stufos, a fugit, dar a fost prins la scurtă vreme. Deşi În urmă cu două săptămâni a fost condamnat la şase ani de închisoare, el nu a ajuns în spatele gratiilor. Poliţia il caută acum şi nu este exclus să fie fugit din ţară.

Cum a ajuns bărbatul să facă avere

Apropiaţii îi fac lui Adrian Kreiner portretul unui milionar discret. Plecat în Austria de tânăr, a muncit din greu ca să facă bani. S-a angajat la o fabrică de piese auto şi s-a căsătorit cu o austriacă căreia i-a luat numele. După divorţ, s-a întors în Sibiu, unde şi-a deschis o firmă care produce piese și componente pentru industria auto.

Potrivit unor surse, fiica lui din prima căsătorie venise de la Viena la Sibiu cu doar câteva zile înainte de atac. Tânăra de 23 ani a fost ameninţată cu un pistol de criminali. 

Averea lui Adrian Kreiner va fi împărțită între mamă, fiică și iubită, în timp ce ultimele două ar trebui să se ocupe de viitorul companiei, spun prietenii omului de afaceri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu hoţii care l-au torturat până la moarte pe Adrian Kreiner. Proba-cheie care ar putea duce la prinderea lor