Antena Meniu Search
x

Video "A deranjat şi a trebuit să fie eliminat". Noi ipoteze în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Criminalii ar fi vorbit în engleză în timpul atacului

Criminalii omului de afaceri din Sibiu ar fi vorbit în engleză în timpul atacului şi nu este exlus să fi fugit deja din ţară, potrivit unor surse Observator. Poliţiştii speră însă să dea rapid de urma lor. Aşteaptă rezultate testelor ADN, extrase pe un chiştoc de ţigară aruncat de unul dintre ei. Între timp, apropiaţii şi angajaţii lui Adrian Kreiner se pregătesc de înmormântare. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.11.2023, 19:26

Vezi și

Noi date din anchetă scot la iveală faptul că unul dintre cei trei criminali a fost suprins de o cameră de supravegere pe stradă imediat după ce l-au bătut până l-au băgat în comă pe Adrian Kreiner. A fumat, apoi a aruncat chiştocul pe jos.

Noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner

Criminaliştii au găsit mucurile de ţigară pe jos şi le au trimis la laborator pentru analize ADN. Speră să dea de urma agresorilor astfel. Dar cu cât trec mai multe zile cu atât situaţia se complică.

Cristina Filip, reporter Observator: Există informaţii dar care nu au fost confirmate încă oficial criminalii ar fi vorbit între ei în limba engleză. Tocmai de aceea, nu este exclus ca cei trei să fi fugit deja din ţară în aceste patru zile.

Pe acelaşi subiect

Criminalii au filat vila bărbatului dintr-o casă părăsită de vizavi

Tocmai ca să-şi acopere urmele, înainte de atac, criminalii au tăiat firele de curent de pe stradă. Au oprit, astfel, sistemul de alarmă al vilei omului de afaceri, dar şi a camerele video din exteriorul clădirii. 

Sistemul de supraveghere din interior a funcţionat însă pe parcursul întregului atac. Potrivit anchetatorilor, spargerea a durat 40 de minute, iar hoţii au fugit cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro.

"Victima a deranjat, a stânjenit şi a trebuit să fie eliminată"

Atacul a avut loc duminică noaptea, când după zile întregi de filaj dintr-o casă părăsită de vizavi, cei trei indivizi înarmaţi şi mascaţi, au sărit gardul reşedinţei de lux şi au intrat înăuntru pe o fereastră. 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Aici avem o scenetă de jaf, nereuşit făcută, în sensul că vin făptuitorii, stau 40 de minute, îl agresează şi pleacă cu nişte mărunţişuri. Aici e vorba de victima care este un personaj. Victima a deranjat, a stânjenit şi a trebuit să fie eliminată. 

Adrian Kreiner avea 50 de ani şi un business de succes. Firma lui produce piese şi componenete pentru industria auto şi a avut un profit de aproape 2,5 milioane de lei anul trecut.

Ipoteza principală, un atac la comandă

Mama partenerei de viaţă a omului de afaceri crede că a fost un atac la comandă.  

Cristina Filip, reporter Observator: Credeţi că au acţionat hoţii la comandă sau pur şi simplu...?

Mama logodnicei lui Adrian Kreiner: Părerea mea personală? Da! Nu vii întâmplător în grup. 

De anchetă se ocupă acum cei mai buni criminalişti din românia, trimişi de la Bucureşti. 

Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct: S-a dispus încadrarea schimbării juridice a faptei din infracţiunea de omor calificat în forma tentativei, în infracţiunea de omor calificat în formă consumată. 

Trupul neînsufleţit al lui Adrian Kreiner a fost depus la capela Cimitirului din Sibiu seara trecută. Înmormântarea ca avea loc mâine la ora 14:00. Anunţul a fost făcut pe Facebook de logodnica omului de afaceri, psihilog şi antrenor de dezvoltare personală, care a cerut intimitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "A deranjat şi a trebuit să fie eliminat". Noi ipoteze în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Criminalii ar fi vorbit în engleză în timpul atacului