Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la locul unde doi șoferi au murit și alți 11 oameni au fost răniți, în Vrancea (video)

Primele imagini de la locul unde doi șoferi au murit și alți 11 oameni au fost răniți, în Vrancea, arată cât de teribil a fost impactul dintre un autoturism și un microbuz plin cu oameni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.06.2020, 08:52

Doi șoferi morți pe șosea, la Bolotești, în Vrancea Vezi și
  • Un microbuz plin cu pasageri a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism.
  • După impact, microbuzul s-a răsturnat pe șosea.

Planul Roşu de intervenţie a fost activat, marţi dimineaţa, în judeţul Vrancea. Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit, la faţa locului fiind trimise 11 autospeciale, dar şi elicopterul SMURD, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

"Astăzi (marţi - n.red.), ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localităţii Boloteşti, conducătorul unui microbuz, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane şi vătămarea corporală a altor 11 persoane. Traficul în zonă este blocat în acest moment.", a anunțat Poliția.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, 4 ambulanţe SMURD, o descarcerare şi 4 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa şi un elicopter SMURD.

Cele două persoane decedate sunt șoferii celor două autovehicule. Alte 11 persoane sunt rănite, una dintre ele fiind în stare gravă. După impact microbuzul s-a răsturnat pe șosea, în vreme ce autoturismul a fost aruncat în afara părții carosabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul unde doi șoferi au murit și alți 11 oameni au fost răniți, în Vrancea (video)