Antena Meniu Search
x

Video Primele măsuri luate după apariţia imaginilor cu bătaia între două eleve, pe scările unui liceu din Bucureşti

Poliţiştii au început o anchetă la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Capitală, după ce au apărut pe internet imagini extrem de violente care au surprins o bătaie între două eleve, chiar pe treptele liceului. O adolescentă a lovit-o cu picioarele şi a tras-o de păr pe o colegă sub privirile altor copii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.10.2022, 14:04

Vezi și

Sunt două anchete in desfășurare, la această oră. Vorbim prima dată de ancheta poliției. Agenţii de la Serviciul Siguranța Școlară au deschis, din oficiu, un dosar penal pentru lovire sau alte violente. 

Bătaie ca-n filme într-un liceu din Capitală

Au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi au stat de vorbă cu mama victimei, care nu a dorit să depună plângere.

A doua anchetă este cea a școlii. Conducerea colegiului ar urma să ia măsuri împotriva agresoarei, cel mai probabil, precum scăderea notei la purtare.

În imaginile surprinse de un alt elev se observă cum cele două încep să se ia la bătaie după ce una îi arată celeilalte ceva pe telefon. Cele doua copile sunt despărțite, in cele din urma, de colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele măsuri luate după apariţia imaginilor cu bătaia între două eleve, pe scările unui liceu din Bucureşti