Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prințesa Urbană șterge un articol jignitor la adresa sucevenilor de pe blog și cere iertare

Scriitoarea Ioana Macoveiciuc, cunoscută publicului larg drept Prințesa Urbană, a șters de pe blog un articol cu titlul „Suceava, epicentrul prostiei mondiale și galactice” și a cerut iertare într-o postare pe Facebook.

de Redactia Observator

la 09.05.2020 , 10:55

Prințesa urbană cere iertare sucevenilor Fotografie cu caracter ilustrativ - Captură video
  • Articolul fusese scris de soțul Ioanei Macoveiciuc
  • Socrul Prințesei Urbane a murit într-un spital din Suceava

Prințesa urbană susține că articolul, care era despre moartea socrului ei, a fost scris de soțul ei și că nu ar fi trebuit publicat, dar că a ales, „în mod greșit”, să fie alături de soț în durerea și indignarea lui. 

Nu ar fi trebuit să public acel articol, pe care l-am și șters mai devreme. Nu am mai șters niciodată un articol, în 20 de ani de când scriu public”, a scris Ioana Macoveiciuc.

Ea spune că a considerat că are doar două variante: să îl publice sau să nu fie alături de soțul ei și să nu îl publice. „Mai exista, desigur, și altă variantă: 3. Să nu public, să îi fiu alături omului meu explicându-i de ce indignarea lui, deși îndreptățită, poate fi exprimată și fără a invalida mii de alți oameni care o vor lua personal și care n-au nicio vină. Cu siguranță el ar fi înțeles asta”, a mai spus scriitoarea de cărți pentru copii.

Articolul continuă după reclamă

Ioana Mcoveiciuc a mai scris că și soțul își cere iertare de la cei pe care i-a jignit și a mai adăugat în final că nu crede „că sucevenii sunt în vreun fel anume, știu că toți suntem de toate, și buni, și răi, și proști, și deștepți, și nervoși, și triști și răzbunători și iertători. Știu și că toți avem nevoie de dreptate și claritate. Îmi doresc să pot îndrepta răul pe care l-am făcut”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul „Suceva, epicentrul prostiei mondiale și galactice” începea cu un disclaimer în care spunea că este scris de soțul Ioanei Macoveiciuc, „născut și crescut în localitatea de imbecili numită Suceava”. Acesta spunea că „ce s-a întâmplat la Suceava în ultimele luni dovedește că acolo viețuiesc cele mai lipsite de inteligență forme de viață din galaxie. Iar prostia lor mi-a omorât tatăl”.

Citește și:
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Prințesa Urbană șterge un articol jignitor la adresa sucevenilor de pe blog și cere iertare