Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Probă ADN extrasă de pe plicul de cafea. Începe procesul celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner

S-a hotărât ziua în care va începe procesul celor trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Cazul a ajuns să fie judecat la Alba Iulia după ce toți judecătorii secției penale de la Tribunalul Sibiu s-au declarat incompatibili. O probă ADN extrasă dintr-un pliculeţ de cafea ar urma să fie hotărâtoare în proces. 

de Alex Prunean

la 21.10.2024 , 14:11

Exact peste o săptămână, judecătorii Tribunalului Alba vor începe procesul în care cei trei bărbaţi sunt acuzaţi de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

Doar doi dintre cei trei presupuşi autori au fost prinşi până în acest moment, ambii în afara ţării. Mai exact în Scoţia şi Irlanda. Cel de-al treilea încă este căutat de poliţişti, dar există informaţii că în acest moment s-ar afla în Marea Britanie.

ADN extras de pe plicul de cafea instant

Vezi și

Sunt extrem de multe probe pe care anchetatorii le-au adunat împotriva celor trei şi aşa au aflat că totul a fost plănuit bine înainte de comiterea faptei. Au fost prelevate probe ADN inclusiv de pe un pliculeţ de cafea instant, găsit într-o casă părăsită, aflată peste drum de locuinţa omului de afaceri, din care suspecţii şi-au supravegheat victima de mai multe zile.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că în 6 noiembrie 2023, trei indivizi au intrat în casă peste omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, cu intenţia de a-l jefui. L-au imbobilizat până la sufocare, în timp ce pe fiica lui, aflată la etaj, au ameninţat-o cu arma pentru a dezvălui locul în care îşi ţin banii şi bijuteriile.

Au plecat în cele din urmă cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro, iar pe păgubit l-au lăsat inert pe podea. Acesta a decedat apoi la spital.

Cei trei riscă pedeapsa maximă de 30 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Probă ADN extrasă de pe plicul de cafea. Începe procesul celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner