Antena Meniu Search
x

Panică la decolarea unui Boenig 737, de la Otopeni. Comandantul a decis să revină la sol şi o oră s-a învârtit deasupra aeroportului

A fost panică azi-noapte la bordul unei aeronave Boeing 737, care a decolat la ora 21.55 spre Dublin, de pe Aeroportul Otopeni!

Vezi și

A fost panică azi-noapte la bordul unei aeronave Boeing 737, care a decolat la ora 21.55 spre Dublin, de pe Aeroportul Otopeni! Imediat după decolare, căpitanul aeronavei a cerut permisiunea să se întoarcă pe aeroport.

Mai multe erori apărute la bordul aeronavei, dar şi o vibraţie produsă în timpul decolării, l-au facut pe comandant să creadă că ar fi lovit, cu coada avionului, pista. Timp o oră, aeronava s-a învârtit în aer pentru a consuma combustibil, iar în cele din urmă a aterizat fără incidente. Mai multe echipaje de pompieri, dar şi o echipă de mecanici au fost pregătiţi să intervină.

Verificările celor din aeroport au arătat că avionul nu ar fi fost lovit. Căpitanul a decis în cele din urmă să realimenteze şi să plece spre Dublin cu aceeaşi aeronava. În jurul orei 1 dimineaţă, avionul a decolat fără alte incidente.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Panică la decolarea unui Boenig 737, de la Otopeni. Comandantul a decis să revină la sol şi o oră s-a învârtit deasupra aeroportului