Antena Meniu Search
x

Video Produse expirate, mucegai şi gândaci. Trei magazine Mega Image, închise în urma neregulilor descoperite de ANPC: "Ia uite-l cum circulă la pâine"

Aceleaşi nereguli în fiecare zi, produse expirate, mucegai şi gândaci. Sunt situaţiile cu care se confruntă zilnic inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în marele supermarketuri din Bucureşti. În urma controalelor din ultimele zile au fost aplicate amenzi de aproape 100 de mii de lei şi s-a lăsat chiar şi cu închiderea a 3 magazine.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 08:41

Vezi și

O nouă vizită surpriză, noi descoperiri revoltătoare în magazinele alimentare din capitală: "Ia uite-l cum circulă, la pâine, de unde mănâncă consumatorii"

Produse alterate sau expirate, resturi mucegăite, gândaci vii şi morţi sau vitrine neigienizate şi ruginite - asta au găsit inspectorii ANPC în şase magazine Mega Image şi Lidl din sectoarele 1, 3 şi 4. Până şi cuptoarele în care se coc zilnic sute de pâini care ajung pe masa oamenilor au fost găsite pline de grăsime arsă şi resturi uscate.

Angajaţii susţin cu nonşalanţă că nu e nimic în neregulă

Inspector: Când l-aţi igienzat ultima dată? 

Pe acelaşi subiect

Angajat: Aseară, ca în fiecare seară. Noi am rotisat astăzi în el. 

Inspector: Şi arsurile astea nu le curăţaţi? 

Angajat: El are spălare automată, se spală singur, numai că noi am rotisat astăzi. 

Inspector: Ăsta nu e spălat doamnă. 

Trei supermarketuri Mega Image au fost închise temporar până la remedierea deficiențelor constatate, iar în altele două au fost oprite temporar raioanele cu probleme. Şi un magazin Lidl a fost amendat pentru aceleaşi abateri. Penalizarile s-au ridicat în total la 97.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Produse expirate, mucegai şi gândaci. Trei magazine Mega Image, închise în urma neregulilor descoperite de ANPC: "Ia uite-l cum circulă la pâine"