Antena Meniu Search
x

Profesor de sport din Craiova, reţinut pentru proxenetism. A obţinut zeci de mii de euro de pe urma a patru tinere, prin metoda "Love Boy"

Un profesor de sport din Craiova a fost reţinut pentru proxenetism. Prin metoda "lover boy", acesta ar fi determinat patru tinere să practice prostituţia pentru el, încasând astfel zeci de mii de euro. Faptele s-ar fi petrecut înainte ca acesta să devină profesor de sport la un liceu din oraş. Bărbatul a fost eliberat ieri, după ce judecătorii au decis să nu-l plaseze pe acesta în arest preventiv. 

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 08:36

Vezi și

Maşini scumpe, haine de firmă şi vacanţe exotice, aşa arătă, pe site-urile de socializare, viaţa profesorului de sport de 35 de ani din Craiova. Opulenţa nu pare justificată de salariul de profesor. Misterul a fost dezlegat însă de poliţişti. Aceştia au descoperit că, înainte să devină profesor, tânărul a avut şi alte activităţi ...  ilegale. 

Andreea Mateescu, IPJ Dolj: Bărbatul este bănut că în perioada 2013 - 2017, folosindu-se de metoda "lover boy" şi speculând starea de vulnerabilitate a 4 femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia. Sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70 de mii de euro, fiind însuşite de bărbat. 

Bărbatul ar fi ajuns în vizorul poliţiştilor după ce femeile abuzate l-ar fi reclamat

În urma cercetărilor şi a percheziţiei domiciliare, acesta a fost reţinut pentru proxenetism. Colegii profesori sunt şocaţi... 

Pe acelaşi subiect

Eduard Gegiu, director liceul de Arta Marin Sorescu: Mă surpind toate aceste lucruri mai ales pentru faptul că domnul profesor în cadrul liceului a avut o activitate exemplară. Dânsul este profesor suplinitor la liceul de arte Marin Sorescu la disciplina educaţie fizică şi sport din 2017.

Ion Daniel, ISJ Dolj: El nu a fost sancţionat disciplinar în niciunul din anii şcolari în care a funcţionat în învăţământ. Anul trecut a participat la examenul de titularizare. A participat şi la examenul de definitivat şi de asemenea l-a promovat.

O anchetă care va stabili totate detaliile acestui caz este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Profesor de sport din Craiova, reţinut pentru proxenetism. A obţinut zeci de mii de euro de pe urma a patru tinere, prin metoda "Love Boy"