Antena Meniu Search
x

Video "Împăratul", adus cu mascații în țară. Ioan Anton, un interlop periculos, ar fi comandat uciderea fostului cuscru al lui Adi Minune

Un interlop periculos a fost adus în ţară. Ioan Anton, supranumit "Împăratul" a fost arestat în Irlanda, fiind acuzat că exploata prostituate şi că ar fi comandat omorârea unui rival. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.08.2022, 13:34

Vezi și

Interlopul era liderul unei grupări care percepea taxe de protecţie şi spărgea bancomate cu ajutorul unor substanţe explozive.

De ce aţi fugit atât timp?

Regretaţi ce aţi făcut?

 "Împăratul" ajunge după gratii la opt ani de la lichidarea adversarului său

Pe acelaşi subiect

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre un jaf. Cercetările au arătat, puțin mai târziu, că există un adevărat conflict între Ioan Anton și fostul cuscru al lui Adrian Minune, Virgil Bușă. Crima s-a produs în luna aprilie a anului 2014, în Irlanda, acolo unde Bușă se stabilise și unde făcea parte dintr-un grup care încerca să controleze piața de prostituție.

Ioan Anton i-a cerut la acea vreme o taxă de protecție de 350 de lire, o dată la două zile, pentru două fete aduse din București. Numai că Bușă a refuzat acest lucru. De aici, a pornit și războiul. Anton a aranjat cu alți nouă bărbați să intre peste Bușă în casă și să-l bată cu răngi și cuțite. Virgil Bușă a încercat să scape de aceștia, sărind de pe balconul apartamentului și cerând ajutorul vecinilor de la parter, care erau, însă, tot complicii agresorilor.

Astfel, Bușă a fost prins din nou și bătut până la inconștiență. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a murit trei zile mai târziu. Cei nouă autori au fost condamnți în total la 157 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Împăratul", adus cu mascații în țară. Ioan Anton, un interlop periculos, ar fi comandat uciderea fostului cuscru al lui Adi Minune