Antena Meniu Search
x

Profesorul de sport acuzat că a abuzat 3 eleve din Tulcea a fost arestat preventiv

Caz revoltător într-o comună din Tulcea. Un profesor de sport este acuzat că a întreţinut, în decurs de patru luni, relaţii sexuale cu trei eleve. Traumele fetelor, care au fost şi ameninţate, au ieşit la iveală abia după ce mama unei dintre ele a sesizat poliţia. Sâmbătă, judecătorii au decis arestarea preventivă a dascălului.

de Redactia Observator

la 19.09.2020, 20:19

Vezi și
  • Una dintre eleve a mărturisit mamei la finalul lui august.
  • Profesorul a demisionat cu 3 zile înainte de a fi reținut.
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19.

Fata a mărturisit întregul calvar la sfârşitul lunii august. Atunci, eleva i-a povestit mamei cum profesorul de sport, prin influenţa pe care o avea asupra ei, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale încă din luna aprilie.

Mama unei victime: Când a ieşit prima dată, i-a zis să iasă să se plimbe cu maşina. El i-a oferit o ţigară, după ţigara aceasta mi-a zis că a avut simptome de vomă şi dureri de cap. Şi a profitat de ea. A dus-o undeva pe deal. Ea s-a opus şi el i-a spus "dă-te jos!" Acolo a şi făcut ceea ce a făcut.

Profesorul i-a trimis fetei şi mai multe poze cu tentă sexuală. Iar după ce adolescenta i-a mărturisit mamei ce se întâmplă, bărbatul ar fi recurs la ameninţări.

Mama unei victime: Fata i-a spus că a aflat mama şi a zis "nu-i nicio problemă, dacă vrei vin eu la ea la poartă."  La care a ameninţat-o să mai iasă încă odată cu el.

Imediat, părintele a alertat Poliţia. Până acum, ancheta a scos la iveală trei victime, toate minore - eleve de doar 14 şi 15 ani. Despre una dintre ele s-ar fi aflat mai de mult, dar totul ar fi fost muşamalizat chiar de mama tânărului, profesoară de limba română la aceeaşi şcoală.

Mama unei victime: A învăţat-o pe elevă să spună că a fost o farsă. La care ea a astupat toată chestia asta şi el a continuat să mai facă şi alte victime. Mama profesorului a astupat totul, deşi, toată şcoala urlă, adică, tot satul ştie.

Virginia Ciobanu, directoarea Liceului Tehnologic Topolog: Nu ştiam, nu am auzit niciun părinte, niciun elev nu mi-a adus la cunoştinţă aşa ceva. Nu aş fi tolerat un asemenea gest sau comportament.

Viorica Pavel, ISJ Tulcea: Reclamaţii la adresa domnului profesor nu au fost. Eu ştiu că dumnealui era un cadru didactic competent, implicat în activităţiile de la clasă, nu au fost niciodată sesizări în ceea ce priveşte relaţia dumnealui sau un alt tip de relaţie profesor-elev.

Cu doar trei zile înainte să fie reţinut pentru trei infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată, profesorul şi-a dat demisia. A invocat probleme personale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Profesorul de sport acuzat că a abuzat 3 eleve din Tulcea a fost arestat preventiv