Antena Meniu Search
x

Video Proprietarii de animăluțe trebuie să scoată între 130 și 700 de lei pentru o tunsoare a la salon pentru patrupezii lor: "Tot timpul avem lucruri noi de învăţat"

O zi de răsfăţ la salon sună excelent pentru oricine. Chiar pentru micii patrupezi. Cu toţii ştim că animalele de companie trebuie îngrijite cu dragoste şi atenţie, iar toaletarea nu ar trebui să ne scape, mai ales dacă avem un animăluţ cu adevărat blănos. Cu asta desigur, ne pot ajuta GRUMĂRII, adică un fel de hair-stylişti pentru animăluţe. Cei care au vrut să înveţe această meserie inedită, au avut parte chiar de un curs realizat de profesionişti la Bistriţa. Şi Iată cum a decurs! 

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 18:10

Vezi și

Pornind de la ustensilele necesare, până la ce tunsori sunt potrivite pentru fiecare rasă de câine, cursanţii au avut parte de un workshop predat de profesionişti ca la carte.

Un sacrificiu pentru animalele iubite

Hair-stylişti: Am ales acest curs pentru a-mi perfecţiona stilul de tuns în salon, să învăţăm şi proprietarii să menţină o blăniţă mai lungă, mai îngrijită pe căţel.

- Nu pot să experimentez pe nimeni pentru că a doi ciobăneşti, dar cu siguranţă la salon am ce îmbunătăţi mereu avem ce îmbunătăţi.

Pe acelaşi subiect

Cum cosmetica canină începe să o afacere tot mai profitabilă în România, mulţi au venit la curs cu gândul unui nou bussines.

Profesori: Ăsta e un câine care are proporţiile egale, da? Exact aşa trebuie să stea câinele pe masă când îl tundeţi.

- Studenţii participanţi la seminar au putut să vadă cum se toaletează corect un pomeranian pentru saloanele de înfrumuseţare, de asemenea în a doua parte au putut să vadă şi cum se toaletează pentru expoziţii.

Denisa: Astăzi la Bistriţa ne-am strâns mulţi groomeri din toată ţara pentru că, din punct meu de vedere deşi şi eu sunt groomer consider că tot timpul avem lucruri noi de învăţat.

Specialiştii spun că patrupezii trebuie tunşi la fiecare 2-4 luni. Preţul unei tunosori variază între 130 și 700 de lei, în funcție de tipul blănii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Proprietarii de animăluțe trebuie să scoată între 130 și 700 de lei pentru o tunsoare a la salon pentru patrupezii lor: "Tot timpul avem lucruri noi de învăţat"