Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protest la înălţime la Cernavodă. Un bărbat şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol (Video)

Protest la înălţime la Cernavodă, acolo unde un bărbat, a cărui casă s-a transformat în scrum în urma unui incendiu produs în urmă cu câteva zile, s-a urcat pe un pod, şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol.

de Redactia Observator

la 01.09.2018 , 14:15

Protest la înălţime la Cernavodă. Un bărbat şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol Protest la înălţime la Cernavodă. Un bărbat şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol - Observator

Protest la înălţime la Cernavodă, acolo unde un bărbat, a cărui casă s-a transformat în scrum în urma unui incendiu produs în urmă cu câteva zile, s-a urcat pe un pod, şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol.

Update ora 14.15. Bărbatul a fost convins de autorităţi să renunţe la gestul său. El a coborât de pe pod şi va fi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, bărbatul şi-ar fi provocat o plagă tăiată la gât, însă rana este superficială.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul s-a urcat pe podul Anghel Saligny din Cernavodă, în jurul orei 12.00 şi a ameninţat că se va arunca în gol dacă autorităţile locale nu vor găsi o soluţie pentru el şi familia lui.

Pe acelaşi subiect

Protestatarul a rămas fără casă după ce un incendiu de proporţii a transformat în scrum casele a 15 familii.

În total, peste 50 de oameni au rămas fără un acoperiş deasupra capului după incendiul produs în noaptea de 27 spre 28 august.

După incendiu, oamenii au fost cazaţi într-o sală de sport a Primăriei Cernavodă, însă ulterior au fost nevoiţi să îşi găsească singuri un loc în care să trăiască.

Drept urmare, unul dintre bărbaţi a decis ca astăzi să protesteze într-un mod extrem.

S-a urcat pe podul Anghel Saligny din Cernavodă, iar în momentul în care a ajuns în vârf şi-a tăiat gâtul şi a fost la un pas să cadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Protest la înălţime la Cernavodă. Un bărbat şi-a tăiat gâtul şi ameninţă că se aruncă în gol (Video)