Antena Meniu Search
x

Video Pus în libertate, după ce a atacat cu maceta un nepalez în shaormeria Băneasa. Bărbatul a stat după gratii o singură noapte: explicaţia judecătorilor

Atac sângeros într-un fast-food din Bucureşti. Un angajat a fost bătut şi înjunghiat de un client în shaormeria Băneasa de pe Calea Vitan. Bărbatul era nemulţumit de shaorma pe care o primise soţia sa. După ce a lovit în stânga şi în dreapta cu maceta, agresorul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii care îl căutau s-au trezit cu el la Secţia 11 din Capitală, unde a venit sâmbătă, împreună cu un avocat. Reţinut 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, individul a fost lăsat azi în libertate. Bărbatul a stat după gratii doar o noapte.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 23.04.2023, 19:28

Vezi și

Totul s-a petrecut joi seara, într-un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei. Extrem de nervos, cu gluga trasă pe cap, atacatorul intră în local şi începe să ţipe. Câteva secunde mai târziu îl loveşte pe angajatul nepalez de la casă.

Filmul atacului din shaormeria Băneasa

Motivul? Shaorma pe care ar fi cumpărat-o soţia sa mai devreme nu ar fi fost bună. "Mi-ai dat carne stricată! Cheamă managerul! Acum să vină managerul! Eu am copil mic! Îi dau să mănânce ca să vomite? Nu vă e ruşine?", se aude pe filmare. "A început să înjure, să agite mesele, să îi dea pe toţi la o parte. Colegii mei i-au justificat că ce i-au livrat, i-au livrat cum trebuie", declară managerul shaormeriei. 

Sub o ploaie de înjurături, angajatul ripostează şi el. De aici încep scene de groază, derulate sub ochii clienţilor care aşteptau la coadă. Individul scoate o macetă, sare peste tejghea şi începe să-i fugărească pe angajaţi. Pe unul dintre ei îl prinde în bucătărie şi îl înjunghie. Un al doilea nepalez cade şi se loveşte la cap. Rămâne la pâmânt, până când o clientă îl ajută să se ridice. 

Pe acelaşi subiect

"I-a împins, i-a îmbrâncit, i-a lovit efectiv cu acea macetă, le-a spart capul. Pe unul dintre ei l-a aruncat peste tejghea, l-a lovit cu capul de pâmânt, omul a rămas două minute nemişcat", spune managerul shaormeriei.

Bărbatul s-a predat după 48 de ore

După agresiune, bărbatul a fugit. "Potrivit unor surse, atacatorul ar locui în cartier. A doua zi după incident, soţia lui a venit să discute cu angajaţii şi patronul fast-food-ului în speranţa că va ajunge la o înţelegere cu ei", transmitea cu o zi în urmă Cristina Filip, reporter Observator. Individul s-a ascuns de poliţişti aproape 48 de ore şi s-a dus la secţie însoţit de un avocat.

"După 24 de ore în care a fost reţinut, bărbatul a ajuns în faţa judecătorilor care au decis să îl elibereze sub control judiciar. Ceea ce înseamnă că magistraţii au considerat că nu reprezintă un pericol şi au respins propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv. Asta deşi, joi seara, l-a tăiat pe un angajat al unei sharomerii cu o macetă. Individul ar fi fost nemulţumit de shaorma pe care a primit o soţia lui. El l-a lovit cu pumnul pe vânzătorul din Nepal, care la rândul lui a ripostat. De aici, lucrurile au degenerat. Individul a sărit tejgheaua şi l-a rănit pe angajat cu maceta pe care o avea ascunsă la spate. Atacatorul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe", spune Cristina Filip, reporter Observator.

Cei doi angajaţi răniţi sunt internaţi cu tăieturi şi lovituri la cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pus în libertate, după ce a atacat cu maceta un nepalez în shaormeria Băneasa. Bărbatul a stat după gratii o singură noapte: explicaţia judecătorilor