Antena Meniu Search
x

Video Raed Arafat a anunţat bilanţul oficial al victimelor exploziei de la Petromidia: "Controlăm situaţia!"

Șeful DSU Raed Arafat a declarat că numărul victimelor în urma exploziei urmată de incendiu de la Petromidia este de trei: una cu arsuri grave şi două cu leziuni mai uşoare. O a patra persoană este dată dispărută.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.07.2021, 14:55

Raed Arafat a anunţat bilanţul oficial al victimelor exploziei de la Petromidia: Controlăm situaţia!

UPDATE 14.55: Bărbatul dispărut după explozia de vineri de la Petromidia a fost găsit mort, a confirmat prefectul Constanței, Silviu Coșa, citat de Mediafax. Alte trei persoane sunt rănite, potrivit şefului DSU Raed Arafat.

"La acest moment, avem mai multe echipe de intervenţie care acţionează la Petromidia. Se luptă cu incendiul din mai multe zone, pentru răcire. Avem o persoană cu arsuri grave, două cu leziuni mai uşoare şi o persoană este disparută", a declarat Raed Arafat la Antena 3.

ISU Constanţa anunţase, după explozie, că bilanţul este de șase victime, din care una cu arsuri grave, pe 45 la sută din suprafața corpului, care a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.

Pe acelaşi subiect

Toate victimele au fost duse la spital.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile.

ANM, după explozia și incendiul din Năvodari: norul de fum se va deplasa spre mare

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o informare despre evoluţia norului de fum din zona Rafinăriei Midia, în intervalul orar 13.00 – 23.00. Norul de fum se va deplasa spre mare.

„Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Petromidia-Năvodari, se apreciază că circulația aerului va continua să fie din sector predominant nord-vestic - vestic, astfel că evoluția norului de fum va fi de ușoară deplasare către est – sud-est (spre mare)”, transmite ANM.

După orele 17.00 – 18.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, respectiv averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Raed Arafat a anunţat bilanţul oficial al victimelor exploziei de la Petromidia: "Controlăm situaţia!"