Antena Meniu Search
x

Video Raed Arafat, după incendiul de la metrou: "172 de persoane au fost evacuate, 25 au fost asistate medical"

Raed Arafat a declarat, marţi, despre incendiul de la metrou, că au fost evacuate 172 de persoane, dintre care 25 au avut nevoie de asistenţă medicală. Pompierii au intervenit în tunel, pentru a scoate călătorii. "Din fericire, victime nu sunt", a precizat șeful DSU.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.05.2022, 20:40

Raed Arafat, după incendiul de la metrou: "172 de persoane au fost evacuate, 25 au fost asistate medical"

Secretarul de stat în MAI a afirmat că a fost un incident la metrou, între staţiile Romană şi PIața Universităţii, care a dus la evacuarea a 172 de persoane, dintre care un număr de 25 au fost asistaţi medical. ”Incendiul a avut loc în tunel, motiv  pentru care au trebuit să intervină pompierii şi să evacueze călătorii, după întreruperea curentului la şinele metroului. La acest moment, toate persoanele au fost evacuate. Din fericire, victime nu sunt”, a spus Raed Arafat.

El a precizat că au fost persoane care au fost asistate de echipajele SMURD înainte de a ieşi de la metrou, persoane care au fost expuse la fum sau care au suferit atac de panică. 

Șeful ISU București - Ilfov: A fost un incendiu cu flacără

Comandantul intervenţiei de la metrou, din această dimineaţă, a declarat că a fost un incendiu cu flacără, care s-a manifestat la o cutie cu conductori de la nivelul şinei.

Pe acelaşi subiect

Orlando Şchiopu a afirmat că la 8.43 au fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o garnitură de metrou şi au trimis spre locul evenimentului, suplimentar, încă 20 de autospeciale de pompieri, care au fost amplasate la cele trei staţii de metrou, Piaţa Romană, Universitate şi Piaţa Victoriei. El a precizat că pompierii au pătruns în tunel şi au evacuat 172 de persoane, 25 dintre ele fiind duse la echipajele de prim ajutor, pentru a fi evaluate din punct de vedere medical.

Şchiopu a precizat că nu sunt victime şi că incediul a fost lichidat.

Întrebat de la ce a izbucnit incendiul, el a precizat că se va analiza care a fost cauza. ”Se pare că a fost vorba de un conductor la o şină de transport. A fost flacără la o cutie de conductori la nivelul şinei”, a mai spus Orlando Şchiopu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Raed Arafat, după incendiul de la metrou: "172 de persoane au fost evacuate, 25 au fost asistate medical"