Antena Meniu Search
x

Raed Arafat e în Top 15 CEI MAI INFLUENŢI ARABI DIN LUME

Cea mai importantă revistă de bussines din lumea arabă l-a inclus pe Raed Arafat în Top 100 cei mai influenţi arabi din lume. 

Cea mai importantă revistă de bussines din lumea arabă l-a inclus pe Raed Arafat în Top 100 cei mai influenţi arabi din lume. 

Raed Arafat se află pe locul 14 în ”Top 100 cei mai influenți arabi din lume”, publicat de revista Arabian Business.

Medicul român îi depășește pe Carlos Ghosn (CEO Renault), Carlos Slim (al șaselea cel mai bogat om din lume), Amal Clooney (unul dintre cei mai apreciați avocați specializați în drepturile omului) și pe Sami Khedira (fotbalist în naționala Germaniei și la Real Madrid).

Pentru întocmirea acestui top nu au fost luați în calcul membrii guvernelor din statele arabe și cei ai familiilor regale. În final, în cursă au rămas 1.000 de candidați, care au fost evaluați pe baza impactului pe care activitatea lor îl are asupra publicului și pe baza puterii lor de a influența deciziile și opiniile populației.

"Poate că deține o mulțime de titluri impresionante, însă Raed Arafat – medicul de origine palestiniană, specializat în terapie intensivă – a ieșit în evidență atunci când a creat și a finanțat personal Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) din România, țara în care este rezident. Impactul pe care l-a avut acest serviciu i-a adus cetățenia română și propunerea de a prelua postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru a continua dezvoltarea asistenței medicale de urgență în România", este portretul lui Raed Arafat, schițat de ziariștii de la Arabian Business.

Raed Arafat, 53 de ani, este un medic român de origine palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. Este secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Raed Arafat e în Top 15 CEI MAI INFLUENŢI ARABI DIN LUME