Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rafila vrea să-i ia lui Arafat SMURD, ambulanţa şi UPU-urile spitalelor. Vestea n-a fost primită bine: "Stricăm ceea ce s-a dovedit foarte eficient"

Alexandru Rafila vrea să scoată Serviciile Medicale de Urgenţă din subordinea lui Raed Arafat, mai precis să le treacă de la Ministerul Afacerilor Interne la Ministerul Sănătăţii!

de Redactia Observator

la 08.04.2022 , 08:28

Argumentul pentru mutarea SMURD dintr-o parte în alta este că primeşte finanţarea din partea Ministerului Sănătăţii, însă - deşi vine cu bani - instituţia nu coordonează acest serviciu. Alexandru Rafila şi Raed Arafat au avut o relaţie rece de la bun început. Mai ales că ministrul Sănătăţii a declarat încă de când era audiat în Comisiile reunite de Sănătate că nu este dispus să lucreze ca o anexă a unei structuri.

Alexandru Rafila a făcut, astfel, o aluzie destul de transparentă la Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Trecerea SMURD sub umbrela Ministerului Sănătăţii nu este deloc pe placul lui Raed Arafat, care nu vede utilitatea acestei mişcări. 

Raed Arafat: Acest sistem, de când l-am dezvoltat, din 2007, l-am dezvoltat să mergem împreună. Nu văd acum niciun motiv să rup acum, unele la Interne, altele la Sănătate, şi să stricăm ceea ce s-a dovedit foarte eficient.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Rafila vrea să-i ia lui Arafat SMURD, ambulanţa şi UPU-urile spitalelor. Vestea n-a fost primită bine: "Stricăm ceea ce s-a dovedit foarte eficient"