Antena Meniu Search
x

Video "Rămâi cu mine, hei!". Momente dramatice după accidentul cu 7 răniți, între Braşov şi Sibiu. Martorii au sărit imediat în ajutor

Accident grav între Braşov şi Sibiu. Şapte persoane au fost rănite după ce şoferul unei autoutilitare ar fi mers pe contrasens şi a lovit trei maşini. Una dintre victime a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de două ore. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.04.2023, 21:09

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:30, între localitățile Olteț și Viștea. O autoutilitară care mergea spre Sibiu a intrat pe sensul opus şi a izbit trei maşini. În urma impactului 7 persoane au fost rănite. Ceilalţi şoferi care circulau în zonă au încercat să dea o mână de ajutor victimelor până la sosirea ambulanţelor.

Accident între Braşov şi SibiuŞoferul uneia dintre maşini a rămas încarcerat, rănit grav

La faţa locului au ajuns în scurt timp un elicopter SMURD dar şi mai multe salvări.

Discuții între martori: 

Pe acelaşi subiect

- Nu ai cum să ajuţi, aici. 

- Respiră greu! 

- Chemaţi, vă rog, salvarea!

- Vine acum!

- Nu poţi să mişti!

- Rămâi cu mine, hei!

- Să lăsăm scaunul pe spate la şofer! 

Ciprian Sfreja, ISU Brașov: Bărbatul încarcerat în vârstă de 29 de ani este în stare foarte gravă, a fost intubat şi vetilat mecanic, iar ulterior a fost transportat cu elicopterul SMURD la Braşov de unde a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost transpportat la UPU.   

Alte două persoane au fost duse conştiente la spitalul din Făgăraş, iar 4 victime au fost transportate de urgenţă la Braşov. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi încearcă să afle de la şoferul vinovat de ce nu a păstrat banda de mers. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Rămâi cu mine, hei!". Momente dramatice după accidentul cu 7 răniți, între Braşov şi Sibiu. Martorii au sărit imediat în ajutor