Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Rămas bun, dragă Bibişor". Ea este tânăra de 21 de ani care a plătit tributul pe Drumul Morţii E 85. Se afla pe scaunul din dreapta a maşinii condusă de prietena ei

Sfârşit dramatic pentru o tânără de 21 de ani la început de drum. Bianca Andreea a sfârşit pe scaunul din dreapta a maşinii condusă de prietena ei pe Drumul Morţii E 85 în Râmnicu Sărat.

de Monica Palade

la 11.08.2023, 11:55

Cele două se duceau spre Vrancea în interes de serviciu, când maşina din faţa lor, condusă de o femeie de 55 de ani, a virat bursc la stânga, pe banda de lângă axul șoselei. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Din păcate, Bianca nu a mai putut fi salvată. Absolventă a Liceului "Grigore C. Moisil” din Buzău, Bianca urma să împlinească 22 de ani în luna octombrie.Familia fetei se pregăteşte acum de înmormântare. Vestea morţii i-a îndurerat pe apropiaţii.

„Drum lin către îngeri, suflet blând”

„Viața a fost prea nedreapta cu tine, ceva de necrezut, ireal.. cuvintele sunt de prisos.. ai fost o persoana minunata și un mentor extraordinar, ai plecat mult prea devreme și ai lăsat in urma ta numai suferința, încă nu pot sa cred ca Dumnezeu a mai luat o floare, o floricica care abia era la începutul vieții… începutul unui drum care s a terminat in câteva secunde..

Pe acelaşi subiect

Drum lin către îngeri frumoasa mea, Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleanței familiei!”, „Drum lin către îngeri frumoasa mea, Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleanței familiei!”, „Este ireal ca tu ne-ai părăsit atât de devreme! Nu-mi pot reveni din șoc . Ai fost cea mai dulce ,sensibilă , cuminte și intelegatoare fată pe care am cunoscut-o vreodată și așa vei rămâne in amintirea mea pentru totdeauna . Dumnezeu să te odihnească in pace și liniște ! Multă putere familiei!”, „Drum lin către îngeri suflet blând”, „Prima mea prietenă din copilărie , am fost ca două surori atâția ani, chiar dacă prin prisma faptului că eu locuiesc în alt județ și nu ne mai vedeam atât de des , asta nu înseamnă că nu țineam legătura și așteptam să ne revedem cu nerăbdare . Viața e nedreaptă că ai plecat așa devreme surioara mea frumoasă ! Dumnezeu să te odihnească în pace!” „Întotdeauna oamenii buni pleaca de lângă noi mult prea devreme, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Ieri râdeam împreună, astăzi ne blestemam destinul tragic! Sa ne veghezi de sus pe noi toți!

Rămas bun, draga BibisorVei rămâne în amintirea noastră cu zâmbetul pe buze și plina de viata, asa cum te am cunoscut!Drum lin către ceruri”.

„Nu îmi vine să cred că tu suflet minunat ,nu mai ești printre noi,Dumnezeu să te odihnească în pace !! înger minunat ,nu o sa te uitam nici odată ai să rămâi veșnic în amintirile noastre!!Condoleanțe familiei îndurerate, și multă putere să puteți trece cu bine peste această pierdere imensă!!” „Inima mea este distrusă de veștile primite . Îmi fac griji pentru tine și îmi amintesc de … cu cele mai calde cuvinte! Sincere Condoleanțe”, „Nu pot sa cred , nuuuuu , asa o fată tanară si plină de viată să ne părasească atat de devreme , nuuuuu ! Sincere condoleanțe și dzeu să o tină la dreapta lui si multă putere fam sa treacă peste o asa mare pierdere!”„Cuvintele sunt de prisos.. ai fost o persoana minunata și un mentor extraordinar, ai plecat mult prea devreme! Drum lin către îngeri fata frumoasa !Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleanței familiei!” „Ai plecat mult prea devreme, păpușică...Drum lin către îngeri!”

„Drum lin spre îngeri Andreea! Mulțumesc pentru toate amintirile frumoase. Nu te voi uita niciodată”, „Drum lin spre îngeri, păpușică frumoasa!Dumnezeu sa te aibă in paza și liniste! Încă nu îmi vine sa cred ca ne ai părăsit așa de devreme! Condoleanțe familiei!”,„Ai ales să ne părăsești în liniște, cu zâmbetul tău larg ce îți era zilnic pe chip… un suflet cald și blând, așa cum te descriu toți vecinii noștri… erai! Dumnezeu să te așeze de-A Dreapta Lui, draga mea… vecină! Vestea a picat ca un trăsnet peste toți prietenii tăi și cei dragi, iar… de sus, de acolo, să îți veghezi familia, căci sunt… de nerecunoscut! Nu te vom uita niciodată, înger frumos și iubit! Dumnezeu să te ierte, Andreea Bianca!”„Dumnezeu să te ierte suflet minunat, nu imi vine sa cred, nu vreau sa cred îngerașul nostru frumos, acum câteva zile ne.am revăzut și am râs, iar acum... Nu pot realiza, nu imi găsesc cuvintele, a fost ca un trăsnet vestea aceasta... Zâmbetul orașului erai. Nu te v.om putea uita niciodată Andreeooo, zâmbetul meu mic”, „Drum lin către îngeri draga mea…Am rămas fără cuvinte…”, sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.

Ce spun poliţiştii

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, ce se deplasau pe direcţia Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau două conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat, şi în vârstă de 21 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din maşina şoferiţei din Buzău, o tânără în vârstă de 21 de ani, de asemenea din Buzău", au anunţat reprezentanţii IPJ Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Rămas bun, dragă Bibişor". Ea este tânăra de 21 de ani care a plătit tributul pe Drumul Morţii E 85. Se afla pe scaunul din dreapta a maşinii condusă de prietena ei