Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 17 ani spânzurat în Botoşani. Părinţii tânărului fac acuzaţii halucinante

Sâmbătă, 6 octombrie, un adolescent de 17 ani din satul Draxini, comuna Băluşeni, judeţul Botoşani, a fost găsit spânzurat. Motivul pentru care Eduard Anechitei ar fi recurs la acest gest extrem a fost dorul pentru părinţii lui, care munceau în Germania.

de Redactia Observator

la 16.10.2018 , 08:56

Sâmbătă, 6 octombrie, un adolescent de 17 ani din satul Draxini, comuna Băluşeni, judeţul Botoşani, a fost găsit spânzurat. Motivul pentru care Eduard Anechitei ar fi recurs la acest gest extrem a fost dorul pentru părinţii lui, care munceau în Germania. Acum, însă, familia băiatului cere Poliţiei să ancheteze contextul în care s-a produs tragedia.

Părinţii lui Eduard Anechitei, elevul la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din Botoșani care s-a spânzurat, în urmă cu peste o săptămână, cere Poliției să ancheteze moartea fiului lor.

Oamenii au depus la Inspectoratul Județean de Poliție o plângere prin care cer să fie stabilit contextul în care s-a produs tragedia de pe 6 octombrie.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Părinţii lui Eduard consideră că fiul lor în vârstă de 17 ani a căzut victimă unor persoane adulte, care au fost beneficiarele unor sume importante de bani pe care tânărul le-ar fi avut.

Cei doi părinți susțin că, puțin înainte de ziua de 6 octombrie, fiul lor ar fi primit din Germania o sumă importantă de bani pentru a-și cumpăra un ATV, însă, determinat de niște „prieteni”, banii ar fi fost cheltuiți la păcănele, scrie botosaninews.ro

Copilul ar fi pierdut banii într-un bar din zona Bazarului Tati din municipiul Botoșani, în condițiile în care era minor și nu ar fi avut voie să fie lăsat să joace la aparatele de tip slot-machine.

Totodată, părinții susțin că din casă au dispărut peste 120 de grame de aur, care ar fi fost duse la o casă de amanet din Botoșani. Și în această situație, părinții lui Eduard Anechitei susțin că s-a produs o ilegalitate, copilul minor neavând dreptul legal de a amaneta aurul.

Tânărul din Draxini era în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga". El era șeful clasei. 

Băiatul locuia cu împreună cu mătușile sale, părinții fiind la momenhtul producerii tragediei, plecați la muncă în Germania.

Sâmbătă, adolescentul de 17 ani a decis să-şi ia viaţa.

A profitat de faptul ca era singur acasă, a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat. 

Cei care au făcut macabra descoperire au fost chiar rudele copilului, care, îngroziţi, au sunat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru băiat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Tânărul era unicul copil al celor doi botoşăneni plecaţi din ţară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 17 ani spânzurat în Botoşani. Părinţii tânărului fac acuzaţii halucinante