Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Baia Mare! Micuţa Estera, bajocorită şi ucisă sălbatic, va fi deshumată. Motivul este incredibil!

Răsturnare de situaţie în cazul oribilei crimei din Baia Mare, unde o fetiţă de numai 5 ani a fost batjocorită şi ucisă cu sălbăticie în seara de 30 aprilie.

Răsturnare de situaţie în cazul oribilei crimei din Baia Mare, unde o fetiţă de numai 5 ani a fost batjocorită şi ucisă cu sălbăticie în seara de 30 aprilie.

La aproape două săptămâni de la crima din Baia Mare, trupul micuţei Estera va fi deshumat. Surse din poliţie citate de presa locală susţin că s-a luat această decizie pentru că probele nu sunt concludente, deoarece nu s-au prelevat corect!

Chiar dacă cercul suspecţilor s-a restrâns la şase suspecţi, ancheta bate pe loc. 

Drept urmare, trupul Esterei va fi deshumat pentru a se recolta noi probe.

Părinții fetei sunt furioşi, spun că nimeni nu-i caută, niciun psiholog n-a luat legătura cu ei. Nici cu fraţii Esterei, cei care şi-au găsit surioara fără suflare, în clădirea dezafectată a fostului combinat Cuprumin. 

"Cum o chinuit-o pe fetița mea, n-a avut suflet, n-a avut milă", exclamă cu durere mama fetiţei.

Reamintim că Estera a fost violată şi ucisă cu bestialitate de 30 aprilie. A fost găsită într-un loc izolat, la marginea oraşului Baia Mare, de fraţii ei mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Baia Mare! Micuţa Estera, bajocorită şi ucisă sălbatic, va fi deshumată. Motivul este incredibil!