Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Neamţ, care a anunţat la 112 că a fost răpită şi sechestrată. Ar putea fi amendată

O femeie din judeţul Neamţ a anunţat, marţi seara, prin apel la 112 că a fost urcată cu forţa într-o maşină şi ţinută sechestrată într-o baracă. Femeia de 41 ani, care fusese dusă într-o baza sportivă nefuncţională, a rămas la telefon cu echipele de salvare până când acestea au reuşit să-i dea de urmă. 

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 14:51

Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Neamţ
Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Neamţ - Poliţia Română

Totul s-a terminat cu bine, din fericire. Femeia a fost salvată de oamenii legii care au ajuns la locul indicat de femeie, la o bază sportivă nefuncţională. Poliţiştii au spart lacătul şi au eliberat-o pe femeie. 

Răsturnare de situaţie, după anchetă

Totul se întoarce însă la 180 de grade, iar femeia care spunea că a fost răpită s-ar putea alege ea cu sancţiune pentru apel abuziv şi asta fiindcă In urma vizionarii imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona în care ar fi avut loc presupusa răpire, poliţiştii i-au putut observa pe cei doi mergând împreună spre locuinţa bărbatului, nefiind nici legată, nici bruscată, nici ținută cu forța. 

Acest lucru infirmă declaraţile femeii care a spus că ar fi fost dusă cu forţa de bărbat şi legata la ochi cu o eşarfă. După finalizarea cercetărilor, în funcţie de soluţia data de procurori în cadul dosarului penal, femeia se poate alege cu o sancţiune pentru apel abuziv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Neamţ, care a anunţat la 112 că a fost răpită şi sechestrată. Ar putea fi amendată