Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care ar fi răpit-o pe femeia din Piatra Neamţ este încă în libertate. Cum i-a convins pe anchetatori

Alertă în Piatra Neamţ după ce o femeie a sunat la 112 şi le-a spus oamenilor legii că a fost răpită şi sechestrată. Femeia de 41 ani, care fusese dusă într-o baza sportivă nefuncţională, a rămas la telefon cu echipele de salvare până când acestea au reuşit să-i dea de urmă. 

de Angela Bertea

la 22.06.2022, 14:02

Vezi și

Totul s-a terminat cu bine, din fericire. Femeia a fost salvată de oamenii legii care au ajuns la locul indicat de femeie, la o bază sportivă nefuncţională. Poliţiştii au spart lacătul şi au eliberat-o pe femeie. 

Totul s-a întâmplat marţi seara, când femeia a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată. Mai multe echipaje de poliţie au plecat în căutarea acesteia. După aproximativ o oră şi jumătate oamenii legii au identificat locul unde se afla aceasta.

Ce au descoperit anchetatorii 

Femeia a declarat echipei Observator, că după ce ar fi ieşit din incinta unui bar, ar fi fost abordată de un bărbat pe care îl cunoştea, de altfel, şi care ar fi dus-o, după ce i-a acoperit ochii, într-o încăpere. 

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că bărbatul ar fi declarat că lucrurile nu au stat chiar aşa, şi că cei doi au hotărât de comun acord să meargă acolo. 

Acum, poliţiştii fac cercetări pentru a verifica şi pentru a lămuri cum s-au petrecut lucrurile. Mai mult, aceştia au ridicat şi imagini de pe camerele de supraveghere de pe traseul celor doi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbatul care ar fi răpit-o pe femeia din Piatra Neamţ este încă în libertate. Cum i-a convins pe anchetatori