Antena Meniu Search
x

"Ajutor! Sunt închisă într-o baracă." O femeie de 41 de ani din Neamţ a anunţat la 112 că a fost răpită şi ţinută închisă într-un vestiar părăsit

O femeie din judeţul Neamţ a anunţat, marţi seara, prin apel la 112 că a fost urcată cu forţa într-o maşină şi este ţinută într-o baracă.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 08:36

Femeia a fost răpită şi dusă într-o baracă
Femeia a fost răpită şi dusă într-o baracă - Facebook Poliţia Română

Echipele de căutare au demarat ancheta şi au reuşit să o găsească într-un vestiar dintr-o bază sportivă nefuncţională. Suspectat de comiterea faptei este un bărbat de 62 de ani, cercetat acum de oamenii legii pentru lipsire de libertate.

IPJ Neamţ anunţă, marţi seară, că echipele de intervenţie au fost alertate, la ora 20.36, de o femeie care a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpită.  

”- Ajutor!! Sunt închisă într-o baracă! Am fost urcată cu forţa într-o maşină”, le-a transmis ea operatorilor de la 112.  

În urma apelului a fost demarată ancheta.  

Pe acelaşi subiect

”Fiecare secundă ne-a dus mai aproape de locaţie, o bază sportivă nefuncţională, unde, într-un vestiar, se afla femeia care a apelat poliţiştii. După aproximativ o oră, aceasta se afla în siguranţă”, au transmis poliţiştii din Neamţ.  

Aceştia au precizat că victima este o femeie de 41 de ani, iar suspectat de comiterea faptei este un bărbat de 62 de ani.  Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate.  

Până la acest moment bărbatul nu a fost reținut, existând neconcordanțe între cele declarate  de femeie și materialul probator  administrat de polițiști, urmând a se lua decizia funcție de evoluția anchetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Ajutor! Sunt închisă într-o baracă." O femeie de 41 de ani din Neamţ a anunţat la 112 că a fost răpită şi ţinută închisă într-un vestiar părăsit