Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul instructorului de rafting înecat în Jiu. Arafat anunță anchetă, după ce medicii sosiți cu întârziere la locul tragediei nu ar fi intervenit deloc (Video)

Răsturnare de situație în cazul instructorului de rafting care s-a înecat în Jiu, după ce a căzut din barcă.

Răsturnare de situație în cazul instructorului de rafting care s-a înecat în Jiu, după ce a căzut din barcă.

Deși primele informații anunțau că bărbatul s-a lovit de stânci după ce barca în care se afla, împreună cu alți opt oameni, s-a răsturnat din cauza valurilor, lucrurile stau cu totul altfel.

Instructorul de rafting ar fi stat două minute sub apă, ținut de curenții puternici, el fiind scos de colegii săi pe malul râului Jiu, care au încercat să-l resusciteze.

Pe acelaşi subiect

Deși accidentul s-a petrecut la 14 kilometri de Petroșani, ambulanța chemată la locul tragediei a venit după o oră și 20 de minute, deoarece aceasta a fost trimisă de la Târgiu Jiu, oraș situat la 60 de kilometri de locul în care barca s-a răsturnat.

În plus, medicii ajunși acolo ar fi refuzat să coboare și să acorde ajutor, motivând că nu sunt pregătiți pentru a coborî râpa.

În final, ambulanța a plecat, fără să se mai intervină în vreun fel.

Raed Arafat anunță anchetă

Ca urmare a acestor informații, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că va declanșa o anchetă, urmând să trimită corpul de control.

Arafat a declarat că vrea să afle de ce nu s-a trimis cea mai apropiată ambulanţă, chiar dacă acea ambulanţă era din alt judeţ, însă nu a dorit să comenteze refuzul medicilor de a coborâ în râpă.

"Dacă râpa era de 60 de metri, medicul nu avea cum să coboare, nu e pregătit de aşa ceva şi de asta au fost aşteptaţi pompierii", a precizat Arafat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul instructorului de rafting înecat în Jiu. Arafat anunță anchetă, după ce medicii sosiți cu întârziere la locul tragediei nu ar fi intervenit deloc (Video)