Antena Meniu Search
x

Martorii susţin varianta poliţistului-motociclist, care îşi acuză colegii că l-ar fi lovit intenţionat cu maşina

E cutremur în Poliţia din Braşov după ce agenţii de la Rutieră au lovit cu maşina instituţiei un motociclist. Tânărul accidentat este, la rândul lui, poliţist într-o localitate din Giurgiu. De pe patul de spital, Tiberius şi-a acuzat colegii de breaslă că l-au călcat intenţionat. L-au urmărit după ce i-au făcut semn să depăşească. Iar varianta este susţinută şi de martorii din trafic. Azi, tânărul poliţist a fost operat.

Vezi și

E scandal în Poliţia din Braşov după ce agenţii de la Rutieră au lovit cu maşina instituţiei un motociclist. Tânărul accidentat este, la rândul lui, poliţist într-o localitate din Giurgiu. De pe patul de spital, Tiberius şi-a acuzat colegii de breaslă că l-au călcat intenţionat. L-au urmărit după ce i-au făcut semn să depăşească. Iar varianta este susţinută şi de martorii din trafic. Azi, tânărul poliţist a fost operat.

Tiberius rememorează momentele cumplite de pe un pat de spital. Medicii l-au operat de urgenţă. A fost la un pas să-şi piardă piciorul zdrobit de o maşină condusă chiar de colegi de-ai săi, poliţişti.

De anul trecut, Tiberius este ajutor de şef de post într-o localitate din Giurgiu. Iar în timpul liber, motociclist împătimit.

Săracul motociclist urla de durere: "Vă rog ajutaţi-mă, că nu mai pot!". Avea piciorul stâng făcut praf, spune un martor.

Gheorghe Marin, tatăl poliţistului lovit:

Acum este stabil, dar vă daţi seama că prin ce a trecut... nu este aşa de uşor să treci în 24 de ore, să uiţi.

Tiberius era pe motocicletă când o maşina de Poliţie l-a izbit violent. Agenţii de la Rutieră spun că îl urmăreau după ce nu a oprit la semnalul lor. Dar tânărul poliţist şi prietenii care îl însoţeau cu motoarele fac acuzaţii grave. Accidentul ar fi fost, de fapt, premeditat.

Tiberius Marin, poliţistul lovit:

Echipajul de Poliţie ne-a făcut semn să-i depăşim, i-am depăşit, moment în care se pare că ei au pornit girofarele, s-au luat după noi.

Octavian, prietenul lui Tiberius:

El a pus frână, s-a aplecat spre curbă spre stânga. Maşina de Poliţie a venit din spate, moment în care l-au prins din urmă, nu au pus niciun fel de frână şi au intrat direct în roata lui din spate.

Tiberius a rămas strivit sub roţile maşinii până la sosirea medicilor. Şoferii din trafic au oprit să-i acorde primul ajutor. În timp ce, spun ei, autorii accidentului se ocupau cu dirijarea traficului.

La poliţist i-am spus: "Ce faci, domnule? Dai cu maşina peste el să-l omori?" Şi atunci zice: "Dă, domnule, dumneata ştire, că eu l-am somat, l-am avertizat să oprească şi nu a oprit.", la care zic: "dacă nu a oprit, tu eşti îndreptăţit să-l omori?", relatează un martor al accidentului.

Gheorghe Marin, tatăl poliţistului lovit:

Nu avea de ce să fugă. Imaginaţi-vă că meseria lui este de poliţist. Niciodată nu şi-ar fi sfidat colegii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Martorii susţin varianta poliţistului-motociclist, care îşi acuză colegii că l-ar fi lovit intenţionat cu maşina