Antena Meniu Search
x

Răsvan Popescu, lansare de excepţie a volumului de proză "Omul orchestră: Un jurnal altfel"

Răsvan Popescu, autor şi cunoscut om de presă, şi-a lansat, ieri, la Târgul de Carte Gaudeamus din Capitală, volumul de proză "Omul orchestră: Un jurnal altfel". Printre rânduri, scriitorul şi-a transpus frânturi din viaţa personală şi a dat viaţă unui personaj, cu mai multe înfăţişări care subliniau mai multe profesii. 

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 09:13

Vezi și

Noul volum al scriitorului Răsvan Popescu este conturat în jurul "Omului orchestră", pe care îl transpune în mai multe contexte personale.

Răsvan Popescu, autor: Este, la început, un jurnalist, care aleargă după eveniment, este mai apoi un scriitor, transfigurând realitatea pe hârtie sau pe peliculă şi mai târziu devie un participant direct la evenimente, în calitate de demnitar. 

Autorul a avut o copilărie fericită la ţară, în contrast cu perioada trăită la oraş, printre blocurile cenuşii, iar acest lucru a fost sursă de inspiraţie pentru unul dintre capitolele volumului.

Răsvan Popescu, autor: Unul era spaţiul acela de sub dealuri şi alta era spaţiul dintre blocuri într-un cartier comunist, unde blocurile se îndeseau atât de tare, încât de la tine din balcon vedeai în balconul cu rufe al vecinilor.

Răsvan Popescu s-a remarcat, în ultimii ani, prin câteva volume tipărite, precum volumul "În torent", pentru care a primit premiul pentru proză, în anul 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Răsvan Popescu, lansare de excepţie a volumului de proză "Omul orchestră: Un jurnal altfel"