Antena Meniu Search
x

Război între două clanuri interlope, în Bucureşti, după ce o fată a refuzat să se mărite

Două clanuri interlope, unul din Bucureşti şi altul din Giurgiu, au provocat un adevărat război pe străzile din Capitală, după ce o fată a refuzat să se mărite.

de Redactia Observator

la 05.04.2019, 13:12

Vezi și

Două clanuri interlope, unul din Bucureşti şi altul din Giurgiu, au provocat un adevărat război pe străzile din Capitală, după ce o fată a refuzat să se mărite.

Totul a început pe 6 martie, atunci când membri celor două familii s-au certat la telefon, după ce fata a refuzat să se mărite cu băiatul celeilalte familii. Jigniţi profund de refuzul fetei, rudele băiatului au căutat să se răzbune.

Drept urmare, în noaptea de 6 spre 7 martie, clanul interlop din Giurgiu a venit în Bucureşti, având asupra lor bâte de baseball şi pistoale sau arme de vânătoare.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 03.00, unul dintre membri clanului din Bucureşti a sunat la 112 şi a anunţat că zeci de bărbaţi înarmaţi au venit în faţa casei lui şi îl ameninţă cu moartea.

Pe acelaşi subiect

Conform unor surse, suspecţii au plecat ulterior cu mai multe maşini, iar bărbatul din Bucuerşti a decis să îi urmărească.

Zeci de oameni înarmaţi aşteptau la intrarea în Bucureşti

Poliţiştii au cerut sprijin colegilor aflaţi în teren, astfel că mai multe echipaje au ajuns în zonă.

La un moment dat, şoferul unei maşini în care se aflau suspecţii a observat că strada era blocată de un echipaj al Poliţiei, astfel că a dat în marşarier cu viteză, a lovit o altă maşină parcată şi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, iar într-o  zonă de case, spre ieşirea din Bucureşti, au găsit autoturismul abandonat.

În apropiere se aflau aproximativ 40 de persoane, bărbaţi şi femei, unii dintre ei fiind înarmaţi.

"În timp ce efectuau verificări, poliţiştii l-au observat pe unul dintre bărbaţii din grup încercând să ascundă un obiect ce părea a fi o armă de foc. Când a realizat că a fost văzut, bărbatul a abandonat obiectul  şi a fugit spre câmp, urmat de celelalte persoane. Arma, o puşcă de vânătoare, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După câteva zile, respectiv pe 10 martie, în Ilfov, cele două clanuri s-a războit din nou.

De această dată, cinci oameni au fost răniţi, iar patru maşini au fost avariate.

Percheziţii la cele două clanuri interlope

Ieri dimineaţă, peste 150 de poliţişti au efectuat mai multe percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Teleorman, pentru identificarea şi prinderea celor implicaţi în războiul din Capitală.

În total, 20 de persoane au fost ridicate de mascaţi şi duse la audieri.

Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe obiecte contondente, precum şi mai multe cartuşe.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În baza probatoriului administrat, 19 suspecţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 56 de ani, au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor.

Judecătoria Sectorului 5 a dispus arestarea preventivă a 16 inculpaţi şi măsura arestului la domiciliu pentru alţi 2.

Printre cei implicaţi se numără indivizi 'renumiţi' din cele două clanuri interlope: 'Garcea', 'Speculanta', 'Parole', 'Erotica', 'Malboro', 'Kent' şi 'Maradona'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Război între două clanuri interlope, în Bucureşti, după ce o fată a refuzat să se mărite