Antena Meniu Search
x

Curs valutar

REACŢII după moartea lui Daniel Prodan - Balint: "Rămas bun, prieten drag", Torje: Un om de la care am învăţat multe", Gardoş: "Speram ca cineva să dezmintă ştirea asta"

Mai mulţi fotbalişti şi cluburi din străinătate au reacţionat, joi dimineaţă, după vestea morţii fostului fundaş al echipei naţionale, Daniel Prodan, miercuri seară, în urma unui infarct.

de Redactia Observator

la 17.11.2016 , 08:50

Mai mulţi fotbalişti şi cluburi din străinătate au reacţionat, joi dimineaţă, după vestea morţii fostului fundaş al echipei naţionale, Daniel Prodan, miercuri seară, în urma unui infarct.

Florin Gardoş: "Speram ca cineva să dezmintă ştirea asta"

Fotbalistul echipei Southampton, Florin Gardoş, a scris pe pagina sa de Facebook, în noaptea de miercuri spre joi, că a sperat ca ştirea cu privire la decesul lui Daniel Prodan să fie dezminţită, el menţionând că fostul jucător a fost "un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat".

Articolul continuă după reclamă

"Urmăresc presa de câteva ore şi tot speram ca cineva să dezmintă ştirea asta. Nu-mi vine să cred că a plecat atât de devreme! Un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat! Odihneşte-te în pace Didi, o să ne fie dor de tine!", a notat Gardoş.

Balint: "Rămas bun, prieten drag"

Şi fostul fotbalist Gabi Balint şi-a exprimat regretul după decesul lui Prodan. "Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!", a scris Balint pe Facebook.

Torje: Un om de la care am învăţat multe

Jucătorii echipei naţionale Gabriel Torje şi Cristian Săpunaru i-au adus un omagiu lui Daniel Prodan, decedat, miercuri, la 44 de ani, fotbalistul de la Terek Groznîi afirmând că fostul internaţional a fost un om care l-a sprijinit şi sfătuit.

"Un om de la care am învăţat multe, care prima data când am ajuns la echipa naţională m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată supărat şi care mereu zâmbea!!! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a afirmat Torje într-un mesaj postat pe Facebook.

Şi Cristian Săpunaru a precizat că decesul lui Prodan reprezintă o veste tragică pentru fotbalul românesc. "O veste tragică pentru fotbalul românesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne părăseşte prea devreme !! Odihneşte-te în pace prieten drag..." , a scris jucătorul echipei naţionale pe Facebook.

Atletico Madrid după decesul lui Prodan: În 2012 şi-a văzut echipa lui cum câştiga Liga Europa la Bucureşti

Gruparea Atletico Madrid a transmis condoleanţe familiei lui Daniel Prodan, după decesul fostului internaţional român la doar 44 de ani, în urma unui infarct. Într-un mesaj postat pe site-ul oficial, Atletico reaminteşte că Prodan şi-a văzut fosta echipă câştigând Liga Europa, în 2012, la Bucureşti.

"Fostul nostru jucător a murit la 44 de ani din cauza unui infarct. A venit la noi în ianuarie 1997 şi a plecat în iunie 1998. În 2012, drumurile clubului nostru şi ale jucătorului român s-au intersectat din nou, când Atletico a jucat finala Ligii Europa la Bucureşti, capitala ţării sale. Acolo şi-a văzut echipa sa câştigând, în calitate de ambasador al finalei. Preşedintele, consilierul delegat şi consiliul de administraţie transmit condoleanţe familiei. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan", a scris clubul spaniol pe site-ul oficial.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » REACŢII după moartea lui Daniel Prodan - Balint: "Rămas bun, prieten drag", Torje: Un om de la care am învăţat multe", Gardoş: "Speram ca cineva să dezmintă ştirea asta"