Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reporterul Observator Andreea Filip a primit premiul pentru Excelenţă în Jurnalism Investigativ pentru materialele-anchetă despre scoicile din Marea Neagră

A fost seară de gală pe litoral. Peste 40 de oameni de succes, din întreaga ţară, au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii speciale organizate la Mamaia. 

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 09:55

S-au decernat premii pentru cariere strălucite în teatru, film, televiziune şi chiar în domeniul HoReCa. Printre premianţii serii s-a numărat şi colega noastră, Andreea Filip, care a primit premiul pentru Excelenţă în Jurnalism Investigativ ca urmare a materialelor-anchetă despre scoicile din Marea Neagră.

În urma dezvăluirilor din primăvară, în care v-am arătat că midiile scoase din Marea Neagră sunt un pericol pentru sănătate, statul român a creat, câteva luni mai târziu, cadru legal pentru ferme de scoici.

Andreea Filip: Meseria de jurnalist înseamnă viaţă în sine, înseamnă un ritm alert. Ştim foarte bine că avem o putere imensă, presa are puterea de a schimba lucrurile, de a schimba lucrurile în bine. Asta facem şi noi la Observator, asta am făcut, alături de colegii mei de la Observator.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Reporterul Observator Andreea Filip a primit premiul pentru Excelenţă în Jurnalism Investigativ pentru materialele-anchetă despre scoicile din Marea Neagră