Antena Meniu Search
x

Sora lui Valentin, băiatul găsit mort în Anglia după ce a pierdut autocarul, spune că şoferii au minţit

Valentin Şleapcă, tânărul găsit fără viaţă în Marea Britanie după ce a pierdut autocarul spre România, nu ar fi fost căutat de şoferi 4 ore, aşa cum au spus, susţine Lăcrămioara, sora lui Valentin.

Valentin Şleapcă, tânărul găsit fără viaţă în Marea Britanie după ce a pierdut autocarul spre România, nu ar fi fost căutat de şoferi 4 ore, aşa cum au spus, susţine Lăcrămioara, sora lui Valentin.

Tânăra precizează că şoferii nu l-au căutat şi nici măcar nu au sesizat autorităţile în privinţa dispariţiei tânărului, aşa cum ar fi trebuit să facă, a declarat Lăcrămioara pentru Observator.tv.

Cum a ajuns Valentin acolo e un mister

Sora lui Valentin susţine că prezenţa fratelui său în locaţia unde a fost găsit fără viaţă este inexplicabilă.

Pe acelaşi subiect

"Valentin nu a fost găsit într-o toaletă, aşa cum au informat anumiţi membri ai amiliei. Eram toţi sub şoc şi probabil s-a înţeles greşit. Valentin a fost găsit spânzurat într-un parc. Circumstanţele în care a juns acolo sunt învăluite în mister, iar ancheta este în desfăşurare", a precizat sora lui Valentin.

Lăcrămioara: "Declaraţiile şoferilor sunt false"

"Şoferii nu şi-au făcut datoria, minţind că l-au căutat timp de 4 ore şi anunţând autorităţile britanice. În acest moment dau vina de pe unul pe altul. Îmi doresc să precizez că nu aş vrea să mai păţească nimeni ce a păţit fratele meu din cauza unor şoferi fără suflet şi incompetenţi în primul rând", a precizat tânăra.

Sora lui Valentin a precizat că se mai cercetează şi dispariţia telefonului fratelui său, mobilul fiind localizat pe teritoriul României.

Valentin a fost găsit mort, după ce autocarul a plecat fără el

Reamintim că o tragedie fără sens a avut loc în Anglia, după dispariţia subită a unui tânăr român de 27 de ani, din Roman.

După lungi căutări, Valentin Şleapcă, de origine din Buruieneşti, a fost găsit spânzurat, în Marea Britanie.

Dispariţie inexplicabilă

În autocarul firmei Trans Carpatica Roman, care trebuia să-l aducă acasă, se aflau toate bagajele tânărului iar biletul era plătit. Totuşi, soferii au luat decizia de a pleca fără el, spre România. Şoferii spun că l-au căutat prin împrejurimi şi pentru că nu l-au găsit, au plecat.

Valentin a fost dat dispărut o perioadă, după care a fost găsit mort, spânzurat de un copac, într-un parc din Marea Britanie. Telefonul lui Valentin s-ar afla în România, urmând a fi identificată persoana care îl deţine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sora lui Valentin, băiatul găsit mort în Anglia după ce a pierdut autocarul, spune că şoferii au minţit