Antena Meniu Search
x

Un român a murit la Milano, în drum spre noul job, aruncat zeci de metri de pe șosea. Tânărul mergea pe bicicletă

Un biciclist de 28 de ani, de naționalitate română, a fost ucis pe via Rombon de o mașină, care apoi s-a făcut nevăzută spre Segrate.

Tânăr ucis la Milano de un șofer care a fugit

Un biciclist de 28 de ani, de naționalitate română, a fost ucis pe via Rombon de o mașină, care apoi s-a făcut nevăzută spre Segrate.

La început, carabinierii au intervenit pentru că cineva a raportat la numărul de urgență 112 focuri de armă. De fapt, nu erau focuri de armă, ci un accident de mașină.

Trupul tânărului de 28 de ani a fost aruncat zeci de metri și a ajuns pe un șantier de construcții, în apropierea locului accidentului.

Conform informațiilor publicate de ilgiorno.it, în momentul accidentului, românul era în drum spre o companie din Segrate, la care abia se angajase. Nu a mai ajuns niciodată.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii și procurorii caută acum un autoturism Alfa Romeo gri-argintiu, model 159 sau 156. Mașina este lovită în partea din față dreapta și are parbrizul spart în partea dreapta.

Mașina, în conformitate cu ceea ce s-a putut reconstrui în investigația poliției Segrate, coordonată de procurorii din Milano, avea o viteză foarte mare, ceea ce explică și proiectarea corpului biciclistului român la o asemenea distranță.

Cercetările continuă pentru identificarea șoferului vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un român a murit la Milano, în drum spre noul job, aruncat zeci de metri de pe șosea. Tânărul mergea pe bicicletă