Antena Meniu Search
x

Un român cu 174 de buletine a fost prins la Torino

Un român vârstă de 31 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, după ce poliţiştii au descoperit că are în posesie 174 de buletine. Tânărul este acuzat de posesia și fabricarea de documente false privind identitatea personală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.03.2019, 11:16

Românul avea 174 de buletine, în diferite stadii de execuţie - Latina 24ore.it

Un român vârstă de 31 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, după ce poliţiştii au descoperit că are în posesie 174 de buletine.

Tânărul este acuzat de posesia și fabricarea de documente false privind identitatea personală şi mai avea un mandat de arestare pe numele său, emis anul trecut de Curtea de Apel din Torino.

Român cu 174 de buletine, prins la Torino

Poliţiştii din Torino informează că, în timpul patrulării, au observat doi tineri care, la vederea echipajului, şi-au accelerat ritmul de mers şi apoi au intrat pe uşa unei clădiri.

Pe acelaşi subiect

Comportamentul suspect al celor doi i-au făcut pe poliţişti să îi urmărească, iar în cele din urmă agenții au reușit să prindă pe unul dintre cei doi bărbați, însă celălalt a scăpat.

Tânărul reţinut a furnizat informații generale care s-au dovedit a fi false.

Românul avea 174 de buletine, în diferite stadii de execuţie

În timpul percheziţiei domiciliare efectuate la persoana reţinută, quotidianocanavese.it precizează că au fost găsite 174 carduri de identitate, în diferite stadii de execuţie, unele necompletate.

Poliţiştii au precizat că toate cărţile de identitate necompletate fuseseră furate de la registratura Front Canavese, care anunţase anterior lipsa a câtorva sute de carţi de identitate necompletate.

Romul se află în arest preventiv, urmând să fie prezentat magistraţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un român cu 174 de buletine a fost prins la Torino