Antena Meniu Search
x

Românul Zoro, condamnat în Anglia după un atac sălbatic pe stradă

Zoro Banciu, un român în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare, la scurt timp după ce a ajuns în Anglia. Românul a atacat o femeie pe stradă şi a muşcat-o de gât, fiind prins în baza probelor ADN.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 29.10.2019, 10:55

Românul Zoro Banciu, condamnat în Anglia după un atac sălbatic pe stradă
Românul Zoro, condamnat în Anglia după un atac sălbatic pe stradă - mirror.co.uk

Zoro Banciu, un român în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare, la scurt timp după ce a ajuns în Anglia.

Românul a atacat o femeie pe stradă şi a muşcat-o de gât, fiind prins în baza probelor ADN.

Totul s-a întâmplat la aproximativ o lună după ce Zoro Banciu a ajuns în Manchester. Românul a întâlnit o prostituată pe stradă, iar aceasta i-a propus să întreţină relaţii intime contracost.

Femeia i-ar fi cerut lui Zoro 10 lire sterline, însă acesta nu avea decât o bancnotă de 5 lire, motiv pentru care tânăra l-a refuzat.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, românul a atacat-o pe tânără, a lovit-o cu pumnii şi a batjocorit-o. În timpul atacului care a durat aproximativ şase minute, Zoro a muşcat de gât pe femeie.

Când a scăpat, victima sunat la Poliţie, iar în urma unei anchete, românul a fost identificat de femeie, dar şi de probele ADN prelevate de anchetatori în urma muşcăturii, notează mirror.co.uk.

Românul a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, fiind prins în aeroport, în timp ce încerca să se întoarcă în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românul Zoro, condamnat în Anglia după un atac sălbatic pe stradă