Antena Meniu Search
x

100 de români blocaţi pe aeroportul din Hamburg, după uriașa pană de curent

Haos la Hamburg în urma unei pene de curent. Aproximativ 100 de români au rămas blocaţi pe aeroportul german după ce acesta a fost închis.

Vezi și

Haos la Hamburg în urma unei pene de curent. Aproximativ 100 de români au rămas blocaţi pe aeroportul german după ce acesta a fost închis.

Haosul s-a instalat imediat după ora locală 9.30. Aproximativ 100 de pasageri ai unui zbor Tarom au rămas blocaţi pe aeroport. 

Am plecat de acolo, ca s-a anunţat că s-a închis cu totul aeroportul pentru astăzi, povesteşte un pasager român blocat pe aeroportul din Hamburg.

Martorii au declarat că şi sistemul de aer condiţionat a încetat să mai funcţioneze. O jumătate de oră mai târziu, clădirea aeroportului a fost evacuată. Pasagerii români s-au plâns că nu au reuşit să obţină nicio informaţie de la Tarom. 

Pasager blocat pe aeroportul din Hamburg: 

De la Tarom nu a răspuns nimeni din România, am sunat la numerele de pe site-ul lor şi nu ne-a răspuns nimeni. La Frankfurt, ne-a răspuns o doamnă care ne-a spus că nu ştie, pentru că odată ce se blochează un aeroport, nu prea ştie nimeni cum să acţioneze mai departe.

Ulterior, compania Tarom a venit cu precizări.   

Pasagerii Tarom programați la plecare de pe Aeroportul Hamburg, cu destinația București, vor fi reprogramați pe alte curse, a comunicat compania aeriană.

Aeroportul din Hamburg este unul dintre cele mai aglomerate din Germania, cu 17 milioane de pasageri anual. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » 100 de români blocaţi pe aeroportul din Hamburg, după uriașa pană de curent